Ramblin' Mind bluesband

  (12)
  • Band   /   Hoorn (NH)
  • #Blues
  • Klinkt als Cuby, John Mayall, B.B.King etc.
  • 29 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Ramblin' Mind bluesband

Check beschikbaarheid
Ramblin' Mind bluesband, Blues band

Onze band heeft een aantal bijzonderheden, ten eerste hebben we een vrouw in de band die basgitaar speelt en daarnaast ook een groot aantal nummers zingt. Een zingende bassist is al een uitzondering, maar zeker als het een vrouw is. De dames in het publiek vinden dit vaak erg inspirerend en ook onder de heren dwingt dit respect af. Bovendien heeft ze een echte rauwe bluesstem, die voor sommige mensen doet denken aan Janis Joplin, een fenomeen uit de jaren zestig. We hebben een sologitarist die tevens keyboard speelt en een groot deel van de zangpartijen voor zijn rekening neemt. Daarnaast hebben we een tweede gitarist die ook veel solo's speelt en bovendien heel verdienstelijk de blueasharp bespeelt. Om het geheel compleet te maken hebben we een saxofonist die veel meeslepende solo's speelt, iets wat niet zo heel veel voor komt bij bluesbands, en zelfs de drummer zingt enkele nummers. Op deze manier verzorgen wij een optreden met veel variatie. Kijk voor meer informatie op onze website http://ramblinmind.nl/ en onze Facebookpagina https://www.facebook.com/Ramblinmindbluesband/.

Muziek

Midnight blues

The sky is crying

It's over

Reviews

Door op 14/10/2023

Super relaxed! Niets dan complimenten, afspraken worden nagekomen, voelen sfeer uitstekend aan en prettige muzikanten. Hebben top avond verzorgd!

Door op 11/09/2023

Ramblin' Mind bluesband heeft gespeeld op onze bruiloft, en het was een groot succes. De sfeer was top, mooie setlist en hoge kwaliteit muzikanten. Het contact vooral verliep soepel en de band was flexibel toen er complicaties naar voren kwamen ivm het geluidsniveau op onze locatie. Wat ons betreft een aanrader die we zo weer zouden boeken!

Door op 28/08/2022

Contact liep gesmeerd. Zeer correcte groep muzikanten die blues van hoge kwaliteit brachten. Ons publiek was zeer
enthousiast!

Contact

Ramblin' Mind bluesband, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Frank

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ramblin' Mind bluesband

Ramblin' Mind bluesband is een band uit Hoorn (NH). Ramblin' Mind bluesband speelt muziek in de genres Blues. Ramblin' Mind bluesband heeft sinds de inschrijving op 08/08/2016 in totaal 29 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ramblin' Mind bluesband klinkt als: Cuby, John Mayall, B.B.King etc.. Het repertoire van Ramblin' Mind bluesband bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Ramblin' Mind bluesband krijgt 4.4 uit 5 sterren op basis van 12 reviews.

Ramblin' Mind bluesband hanteert een richtprijs van €400 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.