PuurNL

  (8)
  • Band   /   Groningen
  • #Coverband #Pop #Nederpop
  • Klinkt als Nederpop Coverband: De Dijk, Blof, Doe Maar, Guus Meeuwis, Andre Hazes, etc.
  • 21 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €1300

Stuur een persoonlijk bericht naar PuurNL

Check beschikbaarheid
PuurNL, Coverband, Pop, Nederpop band

Wij zijn een band bestaande uit vijf ervaren muzikanten die allemaal een warm hart toedragen aan de nederpop. Al een aantal jaren brengen wij met groot plezier en enthousiasme de oude en nieuwe nederpophits ten gehore op feesten en partijen door het hele land. Van bruiloften tot schuurfeesten, van braderieën tot cafés; niets is ons te gek. Wij verzorgen een gehele avond met een professionele licht- en geluidsinstallatie waarmee we kleine en grote zalen kunnen bedienen. Ons repertoire bestaat uit meezingers en dansklassiekers van bekende namen als De Dijk, Het goede doel, Doe maar, Guus Meeuwis, Blöf, The scéne, Is ook schitterend, André Hazes, Acda en de munnik, Skik, Peter Koelewijn, Toontje lager, Melrose, Normaal, De kreuners, De 3 J's, Frank Boeijen enzovoort... (sommige voorzien van een eigen twist á la PuurNL-style)

Wilt u een feest waarop volop gedanst en meegezongen wordt in een ongedwongen sfeer en met een band die een leuke, spontane interactie heeft met het publiek? Neem dan contact op met PuurNL!

Muziek

Compilatie playlist PuurNL

Korte mix opnames Studio Gr...

PuurNL vette demo

Foto's

Reviews

Door op 25/11/2019

Top!

Door op 17/07/2019

Het contact was goed .afspraken zijn nagekomen .het was een super gezellige avond met veel sfeer en gezelligheid ..Top jongens bedankt en tot de volgende keer

Door op 15/06/2019

Contact ging prima, alles via e-mail en vrij snel antwoord. Kwaliteit van de liedjes echt super! Af en toe misschien iets te hard wb. volume. Een aanwezige 5-jarige vond het daardoor nogal intimiderend. Verder heerlijk feestje gehad door deze ras-artiesten!

Optredens van PuurNL

Meer optredens

Contact

PuurNL, Coverband, Pop, Nederpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over PuurNL

PuurNL is een band uit Groningen. PuurNL speelt muziek in de genres Coverband, Pop & Nederpop. PuurNL heeft sinds de inschrijving op 02/04/2015 in totaal 21 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van PuurNL klinkt als: Nederpop Coverband: De Dijk, Blof, Doe Maar, Guus Meeuwis, Andre Hazes, etc.. Het repertoire van PuurNL bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: PuurNL krijgt 4.4 uit 5 sterren op basis van 8 reviews.

PuurNL hanteert een richtprijs van €350 - €1300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.