Nick van Wyck

  (9)
  • Soloartiest   /   Zaltbommel
  • #60s #Easy Listening #Blues
  • Klinkt als Eric Clapton, The Beatles, John Mayer, Cat Stevens, J.J. Cale, Elvis Presley, Gordon Lightfoot, Bob Dylan, Mark Knopfler, Fleetwood Mac, Paul McCartney, James Taylor, Prince, Jimi Hendrix
  • 11 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Nick van Wyck

Check beschikbaarheid
Nick van Wyck, 60s, Easy Listening, Blues soloartist

Nick is puur en authentiek en die mooie karaktereigenschap hoor je terug in zijn muziek.
Gevoeligheid en levensthema's, zoals liefde en vrede, worden gecombineerd met humor en realiteitszin.
Dit maakt zijn muziek divers en zijn teksten interessant om naar te luisteren.

Daarnaast speelt hij prachtige covers die geweldig passen bij een huwelijksfeest of ceremonie, diner, borrel of andere speciale gelegenheden.

Nick is een meester op de gitaar. Of het nu blues is, pop, jazz .... een akoestische gitaar, een elektrische, 12-snarig of een dobro is, altijd tovert hij er de zuiverste noten en de mooiste muziek uit. Gecombineerd met zijn warme zangstem is er sprake van een muzikaal hoogstandje.

Nick is inmiddels een veelgevraagde artiest en muzikant.

Muziek

No Cappuccino

Midtown New Orleans

Senna

Reviews

Door op 29/05/2023

Nick is een hele sympathieke muzikant, die zijn publiek goed aanvoelt en de juiste toon pakt! Heel toegankelijke live muziek met zijn gitaar en mooie stem, leuke luisterliedjes, voor elk wat wils op een mooi terras! Wij hebben veel leuke reacties ontvangen van de mensen die onze Grietmarkt in Amerongen bezochten! Hij stelt zich flexibel op en regelt alles goed.

Door op 25/03/2023

Fantastische gig met St.John & the professor. Lekkere country, blues en folk muziek. Goede muzikanten en mooie stemmen. Gaan zeker nog een keer terug komen.

Door op 23/08/2020

Nick heeft op ons tuinfeest gespeeld. We konden op voorhand nummers uit zijn repertoire selecteren, hiervan heeft hij de rest van de setlist samengesteld gebasseerd op het gewenste genre. Dit beviel uitstekend. Hij entertainde de gasten erg goed van begin tot eind. Daarnaast is hij een zeer sympathiek persoon en maakte in zijn pauzes een gezellig praatje met de gasten. Al met al, zeer tevreden over de communicatie en het optreden!

Contact

Nick van Wyck, 60s, Easy Listening, Blues soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Nick

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Nick van Wyck

Nick van Wyck is een solo-artiest uit Zaltbommel. Nick van Wyck maakt vooral muziek in de genres 60s, Easy Listening & Blues. Nick van Wyck heeft sinds de inschrijving op 18/02/2017 in totaal 11 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Nick van Wyck klinkt als: Eric Clapton, The Beatles, John Mayer, Cat Stevens, J.J. Cale, Elvis Presley, Gordon Lightfoot, Bob Dylan, Mark Knopfler, Fleetwood Mac, Paul McCartney, James Taylor, Prince, Jimi Hendrix. Het repertoire van Nick van Wyck bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Nick van Wyck krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

Nick van Wyck hanteert een richtprijs van €250 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.