Mr. Guy Fox

  (8)
  • Soloartiest   /   Eindhoven
  • #Akoestisch #Singer-songwriter #Folk
  • Klinkt als Bob Dylan, Johnny Cash, John Mayer, Douwe Bob, The Beatles, Neil Young, The Doors, The Rolling Stones, Robert Johnson, Elvis Presley
  • 8 geverifieerde boekingen

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Mr. Guy Fox

Check beschikbaarheid
Mr. Guy Fox, Akoestisch, Singer-songwriter, Folk soloartist

In de bittere kou van Noorwegen heeft Mr. Guy Fox zijn passie voor muziek ontdekt. Als straatmuzikant speelde hij op de straten van Oslo zijn eerste eigen nummers. Toen hij terugkwam in Nederland won hij muziekwedstrijden waarin hij competitie van het conservatorium en de Rock Acadamy achter zich liet. Ook speelde hij op festivals (o.a. Festival Mundial in Tilburg en het Naked Song Festival in Eindhoven) en bracht hij zijn eerste album genaamd "Stories & Metaphors" uit. Mr. Guy Fox is niet zomaar een singer/songwriter, maar een doorgewinterde entertainer, hard geworden door ervaring, geteisterd door weer en wind en teruggekeerd om zijn muziek aan de man te brengen.

Muziek

Norwegian Homesick Blues

The Light of Gold

Paradise

Reviews

Door op 19/04/2017

Mr. Guy Fox played on the international stage of the Musikkfest Oslo. And i just have to say: this guy is insanely good!!! Great voice, great performance and great atmosphere. It's unbelievable he is not a well known artist yet in Netherlands. We hope to see you again next year

Door op 14/03/2017

Het was een mooi gevarieerd optreden, mix van eigen werk en covers zoals we gevraagd hadden. Mooie stem en prachtig gitaarspel!

Door op 25/09/2016

Goede communicatie, relaxte kerel en goede muzikant. Hij zorgde voor een gave sfeer en dat had een meerwaarde op onze bruiloft. Aanbevolen!

Contact

Mr. Guy Fox, Akoestisch, Singer-songwriter, Folk soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sjoerd

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mr. Guy Fox

Mr. Guy Fox is een solo-artiest uit Eindhoven. Mr. Guy Fox maakt vooral muziek in de genres Folk, Akoestisch & Singer-songwriter. Mr. Guy Fox heeft sinds de inschrijving op 04/02/2016 in totaal 8 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mr. Guy Fox klinkt als: Bob Dylan, Johnny Cash, John Mayer, Douwe Bob, The Beatles, Neil Young, The Doors, The Rolling Stones, Robert Johnson, Elvis Presley. Het repertoire van Mr. Guy Fox bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Mr. Guy Fox krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 8 reviews.

Mr. Guy Fox hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.