Midnight Rambler

  (8)
  • Band   /   Den Haag
  • #Rock 'n Roll #Blues #Coverband
  • Klinkt als The Rolling Stones, The Doors, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton, Joe Cocker etc..
  • 14 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Midnight Rambler

Check beschikbaarheid
Midnight Rambler, Rock 'n Roll, Blues, Coverband band

Midnight Rambler, uit Den Haag, speelt gewoon Rock & Roll en Rhythm & Blues waar het voor bedoeld is: om op te swingen.

Met strak drumwerk, gierende gitaarsolo's en snerpende mondharmonica geven wij nieuw elan aan de traditionals uit de 60-er en 70-er jaren.

Wij zijn elkaar in het voorjaar van 2006 tegengekomen en na een paar maanden waren wij zover om te doen wat wij het liefste willen: optreden en de zaal uit z'n dak laten gaan.

Ons repertoire, inmiddels zo'n 80 songs, bestaat uit The Rolling Stones, Status Quo, The Doors, Eric Clapton, Stevie Ray Vaughan en verder alles wat wij leuk vinden om te spelen

Muziek

Hey Joe

Route 66

Dead Flowers

Reviews

Door op 15/04/2024

Contact was goed, het was allemaal snel geregeld. Enorm genoten van jullie en vele met mij. Hoor alleen maar terug dat de band zo goed was. Nogmaals bedankt!

Door op 05/11/2023

Wij waren 40 jaar getrouwd en wilde graag een rockband. Via Gigstarter zijn we gaan zoeken en vonden al heel snel Midnight Rambler. Het eerste contact ging al heel snel, binnen een paar minuten kregen we een mailtje terug en binnen een half uur was het rond. De afspraken kwamen ze heel goed na. Ze kwamen ruim op tijd en stelde ons direct op ons gemak van alles gaat goed komen. En wat een super optreden was het, het overtrof al onze verwachtingen. Ook al onze gasten waren dol enthousiast. Wij hebben ze al gevraagd voor ons 50 jarige huwelijk. Groeten Marie en Mary uit Maasdijk.

Door op 28/01/2023

Heel fijn contact met de artiesten en alle afspraken zijn nagekomen. Super stemming en fantastisch optreden! Ik kan ze van harte aanbevelen!

Optredens van Midnight Rambler

Meer optredens

Contact

Midnight Rambler, Rock 'n Roll, Blues, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hugo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Midnight Rambler

Midnight Rambler is een band uit Den Haag. Midnight Rambler speelt muziek in de genres Rock 'n Roll, Blues & Coverband. Midnight Rambler heeft sinds de inschrijving op 17/03/2016 in totaal 14 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Midnight Rambler klinkt als: The Rolling Stones, The Doors, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton, Joe Cocker etc... Het repertoire van Midnight Rambler bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Midnight Rambler krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 8 reviews.

Midnight Rambler hanteert een richtprijs van €400 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.