MadameRuiz

  (6)
  • Soloartiest   /   Geffen
  • #Pop #Akoestisch #Jazz
  • Klinkt als Solo & Duo : Adele, Alicia Keys, Amy Winehouse, Aretha Franklin, Beyoncé, Billy Joel, Dua Lipa, Ed Sheeran, Elvis Presley, Eva Cassidy. Everybody loves an outlaw, James Arthur, Jessie J, Jewel, John Legend, Lady Gaga, Lewis Capaldi, Whitney Houston
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €375 - €849

Stuur een persoonlijk bericht naar MadameRuiz

Check beschikbaarheid
MadameRuiz, Pop, Akoestisch, Jazz soloartist

Opties: Solo met backing track | Duo met live gitarist | Duo met live pianist
madameruiz.nl/music

Met een stem die zowel fluweelzacht, warm als krachtig is, weet MadameRuiz haar publiek te raken. Met veel gevoel en vrijheid in haar stem, zet zij een krachtige, maar subtiele performance neer, geschikt voor zowel ceremoniele bijeenkomsten zoals een huwelijksceremonie en uitvaart, als huiskamerconcerten, een intiem verjaardagsfeest, high tea, diner, borrel en receptie.Op verzoek studeert MadameRuiz speciaal voor jou één of enkele nummers in, zodat het optreden een extra persoonlijk randje krijgt.

In overleg is het mogelijk MadameRuiz te boeken samen met een live gitartist (Jeroen Janssen) of live pianist (RonaldD). In de geluidsfragmenten kun je voorbeelden horen van deze combinaties.

Wat je kunt verwachten is mooie, sfeervolle muziek waarbij je kunt wegdromen, een emotioneel moment, een verliefde blik met hier een daar een krachtig nummer. Een afwisselende, akoestische setlijst met vooral veel bekende nummers uit de stijlen pop, rock en jazz. Krachtige ballads in instrumentaal uitgeklede vorm, waardoor de stem van de zangeres het hoofdingredient vormt. Geniet van de intimiteit en connectie met de nummers en van hoogwaardige vocale kwaliteit luisterliedjes.

''Ik kende de nummers allemaal, maar nu weet ik pas écht waar ze over gaan. Je vertelt het verhaal''.
''Een goede zangeres''.
''Een prachtige stem''.
''Heel warm en super zuiver''.
''Zodra je je ogen dichtdoet draagt ze je met haar stem naar de plaatsen waar ze over zingt''.

Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Samenwerkingen:
+Live gitarist: Samen met gitarist Jeroen Janssen geeft MadameRuiz een prachtige omlijsting aan jouw huwelijksdag (van ceremonie tot borrel en diner). Mooie, lieve liedjes, in de stijlen pop, rock en jazz, met de warme stem van MadameRuiz op het prachtige fingerpicking, ietwat jazzy, gitaarspel van Jeroen. Sta versteld van het gemak waarmee Jeroen met zijn vingers over de snaren beweegt en moeiteloos improviseert met dubbele, melodische lijnen over een looper. MadameRuiz en Jeroen Janssen voelen elkaar perfect aan. MadameRuiz zingt de lead, maar verwacht tevens afwisseling in zang en tweestemmige duetten voor een dynamisch geheel. Jeroen is ongelooflijk professioneel in zijn spel, heeft een mooie, eigen, ietwat rauwe sound in zijn stem en is ook nog eens ontzettend fijn en vriendelijk in de omgang. Een super duo :)

+Live pianist: Samen met pianist RonaldD vormt MadameRuiz een kwalitatief hoogstaand muzikaal duo. Het speelse, professionele en gevoelige pianospel van RonaldD geeft een emotionele, bluesy basis voor de diepgang in de warme stem van de zangeres. Een stem die kan verrassen door haar veelzijdigheid en afwisseling van fluweelzacht, naar diep en krachtig. Met veel gevoel en vrijheid in haar stem en het pianospel, zetten zij samen een sterke maar subtiele performance neer, waarmee zij de songs écht vertellen en hun publiek weten te raken. Het repertoire beweegt zich over de mooiste en uitdagende vocale popsongs van o.a. Adele, Christina Aguilera, Alicia Keys, Demi Lovato, Labyrinth, John Ewbank en Herman van Veen. Door het gebruik van een digitale (stage) piano en randapparatuur wisselt de sound zich af van klein en intiem, naar vol en dynamisch. Geniet van de intimiteit en connectie met de nummers en van hoogwaardige vocale en instrumentale kwaliteit luisterliedjes.

Muziek

+Live pianist | Diverse songs

+Live gitarist | Simply The...

+Live gitarist | Bridge ove...

Reviews

Door op 02/07/2024

Via Gluren bij de Buren kregen wij MadameRuiz en RonaldD aangewezen voor drie concerten in onze tuin. Vooraf was het contact rustig en duidelijk. Het was helder wat zowel hun als onze verwachtingen waren. Het was dan ook geen verrassing dat ze op de dag zelf mooi op tijd waren met alle benodigde techniek. We kregen drie optredens in onze tuin. Deze waren allemaal een groot succes. De muziek leende zich uitstekend voor luistermuziek in de tuin. Zowel jong (<10) als oud (>90) waren enthousiast en luisterden aandachtig. Door met een kort verhaal de verschillende liedjes aan elkaar te koppelen kwam het geheel mooi samen. Het hoogtepunt van de dag was toen een ouderere dame (>70), die op die dag al zes verschillende optreden had beluisterd, spontaan opstond uit haar stoel om op het laatste nummer mee te dansen. We kunnen deze artiesten zeker aanbevelen.

Door op 19/06/2024

Wij willen graag onze geweldige ervaring delen met de zangeres Miriam en haar collega Jeroen Janssen. Ze waren aanwezig bij onze bruiloft. Beide artiesten zijn niet alleen ontzettend getalenteerd, maar ook enorm gezellig en oplossingsgericht. Ze denken actief mee over hoe ze de avond tot een groot succes kunnen maken, wat erg gewaardeerd werd. Het contact met Miriam verliep ontzettend soepel, wat bijdroeg aan een onvergetelijke avond. Ik kan Miriam (en Jeroen) dan ook van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar top entertainment!!

Door op 14/04/2024

Miriam heeft op onze bruiloft gezongen (als onderdeel van The Marrows die wij destijds hadden geboekt). Ze heeft echt een hele mooie en warme stem. Ze heeft voor ons speciaal twee nummers ingestudeerd die heel belangrijk voor ons waren. Het contact verliep heel fijn en ook is ze vooraf op de locatie geweest om het een en ander door te nemen. We hebben nog vaak complimenten gehad na afloop van onze bruiloft.

Contact

MadameRuiz, Pop, Akoestisch, Jazz soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Miriam

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over MadameRuiz

MadameRuiz is een solo-artiest uit Geffen. MadameRuiz maakt vooral muziek in de genres Pop, Akoestisch & Jazz. MadameRuiz heeft sinds de inschrijving op 05/02/2024 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van MadameRuiz klinkt als: Solo & Duo : Adele, Alicia Keys, Amy Winehouse, Aretha Franklin, Beyoncé, Billy Joel, Dua Lipa, Ed Sheeran, Elvis Presley, Eva Cassidy. Everybody loves an outlaw, James Arthur, Jessie J, Jewel, John Legend, Lady Gaga, Lewis Capaldi, Whitney Houston. Het repertoire van MadameRuiz bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: MadameRuiz krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

MadameRuiz hanteert een richtprijs van €375 - €849 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.