Lizzy V "Artiest van het Jaar"

  (22)
  • Soloartiest   /   Rotterdam
  • #Pop #Singer-songwriter #Americana
  • Klinkt als Authentiek, eigen en vrolijk. Gigstarter Artiest van het Jaar 2015, BAX Music Most Talented, Als Pop/Country, Vaak aangeduid als Ilse de Lange. Zowel Solo, Duo's, Trio's als met volle 5 mans bandformatie
  • 50 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Lizzy V "Artiest van het Jaar"

Check beschikbaarheid
Lizzy V "Artiest van het Jaar", Pop, Singer-songwriter, Americana soloartist

GIGSTARTER ARTIEST VAN HET JAAR. LizzyV is een jonge Singer/Songwriter. Gevoel overbrengen, of dit nou blij, geïnspireerd of verdrietig is, is waar Lizzy voor staat.
Lees svp de bijzondere reviews die ze heeft ontvangen! Ze is op haar dertiende begonnen met songs schrijven en heeft al mooie optredens en samenwerkingen op haar naam staan. Zo speelde ze het voorprogramma van Dotan voorafgaand aan zijn “Home” tour, staat ze regelmatig op het podium met de finalisten van “De Beste Singer Songwriter 2014”, Speelt ze ieder jaar in Los Angeles op het prestigeuze The NAMM Show; Treedt ze regelmatig op met Jennifer Ewbanken zat ze in de studio met Jan Rooymans (Toetsenist Golden Earring) en Emanuel Platino ( Bassist Waylon).

Muziek

Lizzy V - Faces

Lizzy V - Out of Time

Lizzy V - Losing You

Foto's

Reviews

Door op 14/08/2017

Lizzy ik heb heel de week je nummers op youtube en spotify zitten beluisteren! :) Gave video clips ook. Hopelijk zien we je met de Kerst weer bij ons in Beverwijk. Tof!!

Door op 26/07/2017

Na 8 jaar de allereerste keer met livemuziek was super geslaagd! Lizzy weet goed aan te voelen hoe ze met de gasten moet omgaan en haar stem... zo mooi

Door op 10/07/2017

Lizzy ik zou je een 11 geven als dat kon👍🏽😉. Je bent heel professioneel maar toch lekker normaal en een hele mooie herkenbare stem!! De ouders en de juf en de kids vonden je geweldig!!!! Ook het feit dat je op deze korte termijn een liedje kon schrijven en kon komen werd door iedereen enorm gewaardeerd. Wij gaan veel reclame voor je maken😊

Optredens van Lizzy V "Artiest van het Jaar"

Meer optredens

Contact

Lizzy V "Artiest van het Jaar", Pop, Singer-songwriter, Americana soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lisanne

Gigstarter over Lizzy V "Artiest van het Jaar"

Lizzy V "Artiest van het Jaar" is een solo-artiest uit Rotterdam. Lizzy V "Artiest van het Jaar" maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Pop & Americana. Lizzy V "Artiest van het Jaar" heeft sinds de inschrijving op 01/05/2015 in totaal 50 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lizzy V "Artiest van het Jaar" klinkt als: Authentiek, eigen en vrolijk. Gigstarter Artiest van het Jaar 2015, BAX Music Most Talented, Als Pop/Country, Vaak aangeduid als Ilse de Lange. Zowel Solo, Duo's, Trio's als met volle 5 mans bandformatie. Het repertoire van Lizzy V "Artiest van het Jaar" bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Lizzy V "Artiest van het Jaar" krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 22 reviews.

Lizzy V "Artiest van het Jaar" hanteert een richtprijs van €200 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.