Julie Huard

  (5)
  • Soloartiest   /   Utrecht
  • #Chanson #Jazz #Gipsy
  • Klinkt als Charles Aznavour, Frank Sinatra, Michael Bublé, Zaz, Edith Piaf, Peggy Lee
  • 14 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €2500

Stuur een persoonlijk bericht naar Julie Huard

Check beschikbaarheid
Julie Huard, Chanson, Jazz, Gipsy soloartist

Bekend van haar internationale Franstalige hit “La Petite Femme” is Julie Huard te boeken via Gigstarter. Julie vult ieder optreden met haar warme stem en de mooiste chansons. Niet voor niets wist zij in 2019 de prestigieuze Liesbeth List prijs te winnen tijdens het Concours de la Chanson. Het event dat ook de doorbraak betekende van eerdere winnaars al Wende Snijders en Julie’s vader, chansonnier Fernand Huard.

Wat je van Julie kan verwachten is een nostalgisch verlangen naar Parijs of een zwoele avond aan de Côte d’Azur. Aangewakkerd door bekende Jazz standaards en Franse chansons in een fris jasje en uiteraard het beste van haar eigen werk. Haar optredens zijn van solo tot big band te boeken voor de swingende muzikale begeleiding

Laat Julie de bezoekers van jouw volgende event betoveren met haar muziek en vraag nu een offerte aan.

À bientôt!

Muziek

Julie Huard - La Vie En Rose

Julie Huard - La Petite Femme

Julie Huard - Le Danseur De...

Reviews

Door op 30/12/2020

Julie is een bijzonder vriendelijke én professionele artiest. Vlot contact, creatief, oog voor alle details én een buitengewoon leuke performance.

Door op 06/01/2019

Wát een genot was het om te luisteren naar het optreden van deze artiesten! Loepzuiver gezongen, met een prachtige natuurlijke en charmante voordracht. De interactie tussen Julie en Adam is een lust voor het oog. Ik ,raad Julie en Adam van harte aan!

Door op 27/08/2018

Julie Huard heeft onze verjaardagsfuif in Tjommies Music Bar in Amersfoort muzikaal omlijst. In tweemaal een optreden van drie kwartier bracht ze onze veertig gasten een heel tof repertoire Franse chansons buiten de gebaande paden.
Julie heeft een heel mooie, warme stem waar de zwoele zomeravond van Parijs in resoneert. Maar ook de verfijnde rauwheid waar het genre om vraagt, kwam tot klinken. Met die combinatie bracht ze - samen met een gitarist en cajonbespeler - ons in hele fijne, Franse, Parijse sferen.
Het contact vooraf en na afloop was erg plezierig. Julie was heel flexibel. We willen haar zeer aanbevelen!

Optredens van Julie Huard

Meer optredens

Contact

Julie Huard, Chanson, Jazz, Gipsy soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Julie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Julie Huard

Julie Huard is een solo-artiest uit Utrecht. Julie Huard maakt vooral muziek in de genres Chanson, Jazz & Gipsy. Julie Huard heeft sinds de inschrijving op 20/05/2017 in totaal 14 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Julie Huard klinkt als: Charles Aznavour, Frank Sinatra, Michael Bublé, Zaz, Edith Piaf, Peggy Lee. Het repertoire van Julie Huard bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Julie Huard krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

Julie Huard hanteert een richtprijs van €500 - €2500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.