Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021

  (6)
  • Band   /   Utrecht
  • #Entertainment #Jazz #Swing
  • Klinkt als Charles Aznavour, Josephine Baker, Eartha Kitt, Louis Prima, Frank Sinatra, Michael Bublé, Zaz, Edith Piaf, Peggy Lee
  • 14 geverifieerde boekingen

Indicatie €1500 - €4000

Stuur een persoonlijk bericht naar Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021

Check beschikbaarheid
Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021, Entertainment, Jazz, Swing band

Julie Huard zet samen met haar swingende band de ideale sfeer neer voor een gelegenheid met klasse. Haar repertoire kenmerkt zich door een swingende en zwoele sound. Karakteriserend zijn haar charismatische en elegante podiumprésence en het vermogen om het publiek te raken met zowel swingende uptempo als ook bekende balades. Daarmee heeft Julie al vele harten veroverd. Dit doet ze in haar familietaal Frans, maar ook grotendeels in het Engels met af en toe een uitsapje naar een Spaanse verassing. Alles in een eigen modern jasje gestoken door haar fantastische begeleidingsband bestaande uit piano, contrabas, drums, trompet en saxofoon.

Julie heeft prestigieuze prijzen in ontvangst genomen. In 2019 won zij de Liesbeth List prijs en ook 2021 sloot zij af met de Europese Artist of the Year Award. Onder haar fans mag ze grote internationale sterren rekenen als Señorita-zangeres Camila Cabello die in een interview met het Amerikaanse Glamour Magazine verklaart enorm onder de indruk te zijn van Julie’s zwoele stemgeluid. Ook het management van Chanson-god Charles Aznavour brengt Julie’s Franstalige muziek regelmatig onder de aandacht van zijn miljoenen volgers op social media.

Julie reist regelmatig af naar de Verenigde Staten. De vaste band van Lady Gaga en Tony Bennett zijn gegrepen door Julie’s stem en performance en nodigen haar regelmatig uit om met hen op te treden in New York. Aldaar weet ze ook de harten van de Amerikanen te veroveren en wordt haar als klap op de vuurpijl een podium gegeven in New Yorks meest toonaangevende jazzclub, Birdland.

Begin 2023 voert Julie voor de vijfde maand op rij de Duitse Latin hitlijsten aan met haar single Danse, Danse, Danse. Een door haarzelf geschreven Franstalige Latin Jazz in samenwerking met de Italiaanse producer Andrea Piombin die de muziek produceerde voor de Gouden Palm winnende film in Cannes. Naast de nummer één positie in Duitsland bereikt Julie deze maand ook de toppositie in de Italiaanse hitlijst van Salsa.it. In de zomer van 2023 gebruikt het iconische TV programma de Avondetappe Julie’s single Douce France als officiële eindtune in navolging op het legendarische nummer van Dalida ‘Buenas Noches Mi Amor’. Eind 2023 sluit Julie af in de Ziggo Dome met de sterrencast van Santa Claus Is Coming To Town, samen met onder anderen Frank Lammers en Emma Heesters.

Laat Julie de bezoekers van jouw volgende event betoveren met haar muziek en vraag nu een offerte aan.

À bientôt!

Muziek

Julie Huard - Douce France

Julie Huard - Danse Danse D...

Julie Huard - La Bicyclette

Reviews

Door op 22/11/2022

Julie and her band performed for the international competition of the Gigstarter Artist of the Year 2021.Their exceptionally stunning performance shot in a theatre made them win the competition. Wonderful and elegant concert, charming voice. Thank you!

Door op 30/12/2020

Julie is een bijzonder vriendelijke én professionele artiest. Vlot contact, creatief, oog voor alle details én een buitengewoon leuke performance.

Door op 06/01/2019

Wát een genot was het om te luisteren naar het optreden van deze artiesten! Loepzuiver gezongen, met een prachtige natuurlijke en charmante voordracht. De interactie tussen Julie en Adam is een lust voor het oog. Ik ,raad Julie en Adam van harte aan!

Optredens van Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021

Meer optredens

Contact

Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021, Entertainment, Jazz, Swing band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Julie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021

Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021 is een band uit Utrecht. Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021 speelt muziek in de genres Entertainment, Jazz & Swing. Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021 heeft sinds de inschrijving op 20/05/2017 in totaal 14 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021 klinkt als: Charles Aznavour, Josephine Baker, Eartha Kitt, Louis Prima, Frank Sinatra, Michael Bublé, Zaz, Edith Piaf, Peggy Lee. Het repertoire van Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021 bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021 krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021 hanteert een richtprijs van €1500 - €4000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.