Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021

  (6)
  • Band   /   Utrecht
  • #Chanson #Jazz #Swing
  • Klinkt als Charles Aznavour, Louis Prima, Frank Sinatra, Michael Bublé, Zaz, Edith Piaf, Peggy Lee
  • 14 geverifieerde boekingen

Indicatie €1500 - €3500

Stuur een persoonlijk bericht naar Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021

Check beschikbaarheid
Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021, Chanson, Jazz, Swing band

Julie Huard neemt je mee op reis naar een Parijse nachtclub. Swingende Frans- en Engelstalige jazz standards afgewisseld met een zwoel chanson, voorzien van veel glitter, glamour en show. Alles in een eigen modern jasje gestoken door haar fantastische begeleidingsband bestaande uit piano, contrabas, drums, trompet en saxofoon.

De jonge Julie is één van de grootse aanstormende talenten van dit moment. Niet alleen won zij in 2019 de prestigieuze Liesbeth List prijs, maar sloot ook 2021 af met de Europese Artist of the Year Award. Onder haar fans mag ze grote internationale sterren rekenen als Señorita-zangeres Camila Cabello die in een interview met het Amerikaanse Glamour Magazine verklaart enorm onder de indruk te zijn van Julie’s zwoele stemgeluid. Ook het management van Chanson-god Charles Aznavour brengt Julie’s Franstalige muziek regelmatig onder de aandacht van zijn miljoenen volgers op social media.

Afgelopen jaar reist Julie af naar de Verenigde Staten. De vaste band van Lady Gaga en Tony Bennett zijn gegrepen door Julie’s stem en performance en nodigen haar uit om met hen op te treden in New York. Aldaar weet ze de harten van de Amerikanen te veroveren en wordt haar als klap op de vuurpijl een podium gegeven in New Yorks meest toonaangevende jazzclub, Birdland.

Laat Julie de bezoekers van jouw volgende event betoveren met haar muziek en vraag nu een offerte aan.

À bientôt!

Muziek

Julie Huard - Douce France

Julie Huard - Danse Danse D...

Julie Huard - La Bicyclette

Reviews

Door op 22/11/2022

Julie and her band performed for the international competition of the Gigstarter Artist of the Year 2021.Their exceptionally stunning performance shot in a theatre made them win the competition. Wonderful and elegant concert, charming voice. Thank you!

Door op 30/12/2020

Julie is een bijzonder vriendelijke én professionele artiest. Vlot contact, creatief, oog voor alle details én een buitengewoon leuke performance.

Door op 06/01/2019

Wát een genot was het om te luisteren naar het optreden van deze artiesten! Loepzuiver gezongen, met een prachtige natuurlijke en charmante voordracht. De interactie tussen Julie en Adam is een lust voor het oog. Ik ,raad Julie en Adam van harte aan!

Optredens van Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021

Meer optredens

Contact

Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021, Chanson, Jazz, Swing band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Julie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021

Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021 is een band uit Utrecht. Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021 speelt muziek in de genres Chanson, Jazz & Swing. Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021 heeft sinds de inschrijving op 20/05/2017 in totaal 14 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021 klinkt als: Charles Aznavour, Louis Prima, Frank Sinatra, Michael Bublé, Zaz, Edith Piaf, Peggy Lee. Het repertoire van Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021 bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021 krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

Julie Huard - Gigstarter Artist of the Year 2021 hanteert een richtprijs van €1500 - €3500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.