Fat Wallet

Indicatie €500 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Fat Wallet

Check beschikbaarheid
Fat Wallet, Jazz, Entertainment band

De muziek doet denken aan de hotclub jazz uit de jaren 30 van zigeunergitarist Django Reinhardt. Het trio bestaat uit ervaren muzikanten die in diverse bands het land door hebben gereisd en overal hebben opgetreden met rubbermade, bender, the cheerfull fruitflies. De bandleden zijn Wouter Groenhart (zang, contrabas), Erik Sinnige (sologitaar) en Tom Bak (ritmegitaar). Repertoire van Fat Wallet (hoe kan het anders met zo'n naam), Leon Redbone, maar ook swingende songs uit Disney films of onverwachte pareltjes van Tom Waits.

Muziek

Shine

Us on a bus

Save the roach for me

Reviews

Boek Fat Wallet en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Fat Wallet, Jazz, Entertainment band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tom

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Fat Wallet

Fat Wallet is een band uit HAARLEM. Fat Wallet speelt muziek in de genres Jazz & Entertainment. Fat Wallet heeft sinds de inschrijving op 25/05/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Fat Wallet klinkt als: Fats Waller, Louis Armstrong. Het repertoire van Fat Wallet bestaat uit alleen covers.

Fat Wallet hanteert een richtprijs van €500 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.