Eastwood Coverband

  (30)
  • Band   /   Zutphen
  • #Allround #Coverband #Pop
  • Klinkt als Abba / Queen / Guus Meeuwis / André Hazes
  • 40 geverifieerde boekingen

Indicatie €695 - €999

Stuur een persoonlijk bericht naar Eastwood Coverband

Check beschikbaarheid
Eastwood Coverband , Allround, Coverband, Pop band

Eastwood is een coverband uit de regio Zutphen en bestaat uit vier ervaren muzikanten. Voor grotere evenementen spelen we onder de naam Eastwood XL. De band wordt uitgebreid met een extra gitarist voor net wat meer power. Ook kunnen we een totaalpakket inclusief DJ en geluidsman verzorgen.

Tweestemmige zang, akoestische gitaar, verfijnde toetsenarrangementen, compacte percussie en solide bas typeren de sound van de band. Het repertoire bestaat hoofdzakelijk uit popcovers vanaf de 80's: Mooie luisterliedjes van Ed Sheeran en The Common Linnets, Swingende dansnummers van Abba en Michael Jackson en daarnaast ook wat steviger werk van Queen en Golden Earring. Daarnaast spelen we met plezier een "guilty pleasure" of nederlandstalige meezinger: een feestje maak je samen met je publiek!

Muziek

Compilatie van een aantal n...

Compilatie van een aantal n...

Make you feel my love

Foto's

Reviews

Door op 20/09/2022

Wat een fantastische band! Super goed geluid en het team kan echt heel strak spelen. De band speelt goeie covers en denken mee met de wensen van de aanvrager. Communicatie is goed en de prijs/kwaliteit uitstekend.
Als je een band zoekt die snel een feest kan maken en het gerne past bij wat je in je hoofd hebt zitten? Zoek dan vooral niet verder en boek de Eastwoord Coverband. Wij waren echt heel blij met deze keuze en hebben alleen maar complimenten ontvangen vanuit onze gasten.

Door op 19/09/2022

Via Google opzoek nr een geschikte band voor ons feest

Ons oog viel direct op de Eastwood coverband

De band benaderd of ze ons feest konden en natuurlijk wilden spelen.

Direct nam Jarno gitarist contact met ons op.
Volkomen volgens afspraak alles nagekomen

Een geweldige band die van een feest een party maken.

Eastwood coverband bedankt voor de geweldige muziek

Door op 11/09/2022

Waanzinnig goede band! Echte sfeermakers! Goed en snel contact van te voren. Op onze bruiloft hebben ze 3 sets gespeeld. Ze waren er ruim op tijd en hebben een mooie installatie neergezet met super licht en geluid. De nummers sloten perfect aan bij onze wensen. Onze gasten hebben ze bijna allemaal de dansvloer op weten te krijgen. En voor onze eerste dans hebben ze speciaal op ons verzoek een nummer aangepast.
We zouden ze aan iedereen aanraden!

Contact

Eastwood Coverband , Allround, Coverband, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jarno

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Eastwood Coverband

Eastwood Coverband is een band uit Zutphen. Eastwood Coverband speelt muziek in de genres Allround, Coverband & Pop. Eastwood Coverband heeft sinds de inschrijving op 12/08/2017 in totaal 40 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Eastwood Coverband klinkt als: Abba / Queen / Guus Meeuwis / André Hazes. Het repertoire van Eastwood Coverband bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Eastwood Coverband krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 30 reviews.

Eastwood Coverband hanteert een richtprijs van €695 - €999 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.