Eastwood Coverband (Nu ook met DJ)

  (16)
  • Band   /   Zutphen
  • #Allround #Coverband #Pop
  • Klinkt als Fleetwood Mac / Abba / Queen / Amy Winehouse / Guus Meeuwis / André Hazes
  • 18 geverifieerde boekingen

Indicatie €499 - €899

Stuur een persoonlijk bericht naar Eastwood Coverband (Nu ook met DJ)

Check beschikbaarheid
Eastwood Coverband (Nu ook met DJ), Allround, Coverband, Pop band

Eastwood is een coverband uit de regio Zutphen en bestaat uit vier ervaren muzikanten. Tweestemmige zang, akoestische gitaar, verfijnde toetsenarrangementen, compacte percussie en solide bas typeren de sound van de band.

Het repertoire bestaat hoofdzakelijk uit popcovers vanaf de 80's: Mooie luisterliedjes van Passenger en The Common Linnets, Swingende dansnummers van Abba en Michael Jackson en daarnaast ook wat steviger werk van Simple Minds en Golden Earring.
Daarnaast spelen we met plezier een "guilty pleasure" of nederlandstalige meezinger: een feestje maak je samen met je publiek!

Nu ook de boeken inclusief professionele DJ.

Muziek

Compilatie van een aantal n...

Compilatie van een aantal n...

Make you feel my love

Foto's

Reviews

Door op 26/10/2019

Gisteren was het zo ver... het grote feest waar Eastwood coverband kwam spelen. Het contact vooraf was geweldig, makkelijk afspreken en alle afspraken zijn nagekomen. De band was fantastisch en ze hebben er echt een feestje van gemaakt! Ik raad deze band zeker aan als je een geweldig feest wilt hebben!

Door op 17/09/2019

Wat hebben we genoten van de Eastwood Coverband. Voor ons bedrijfsevenement waren we opzoek naar een leuke band die van alles kunnen spelen. En dat hebben de heren en dame fantastisch voor ons georganiseerd. Het contact liep vlot en alles was eigenlijk zo geregeld. De kwaliteit van muziek en geluid was top! De band had zelfs extra nummers bij om bij ons Amerikaanse thema aan te sluiten. Wij hebben enorm genoten en raden deze band zeker aan!

Door op 11/09/2019

Super ervaring gehad met deze band! Er is perfect geluisterd naar onze wensen, en we hebben een mooi feest gehad.

Contact

Eastwood Coverband (Nu ook met DJ), Allround, Coverband, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jarno

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Eastwood Coverband (Nu ook met DJ)

Eastwood Coverband (Nu ook met DJ) is een band uit Zutphen. Eastwood Coverband (Nu ook met DJ) speelt muziek in de genres Allround, Coverband & Pop. Eastwood Coverband (Nu ook met DJ) heeft sinds de inschrijving op 12/08/2017 in totaal 18 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Eastwood Coverband (Nu ook met DJ) klinkt als: Fleetwood Mac / Abba / Queen / Amy Winehouse / Guus Meeuwis / André Hazes. Het repertoire van Eastwood Coverband (Nu ook met DJ) bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Eastwood Coverband (Nu ook met DJ) krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 16 reviews.

Eastwood Coverband (Nu ook met DJ) hanteert een richtprijs van €499 - €899 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.