DJ-Collectief Dave Grohl & The Topless DJ's

  (2)
  • DJ   /   Rotterdam
  • #Pop #Indie Rock #Rock
  • Klinkt als Al je lievelingsplaatjes
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €300 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ-Collectief Dave Grohl & The Topless DJ's

Check beschikbaarheid
DJ-Collectief Dave Grohl & The Topless DJ's, Pop, Indie Rock, Rock dj

Dit collectief ken je misschien van festivals als Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross, Motel Mozaique Festival, Solar Weekend, Dauwpop, Paaspop of Stone Rock Festival. Ze hebben een hekel aan hokjes- en blokjesdenken, dus je kunt alles verwachten. Ze draaien van hot naar her en van de hak op de tak door alle genres en decennia, met als rode draad dat alle nummers zeer geschikt zijn om op te dansen. U vraagt niks, zij draaien!

Muziek

Mixtape #1

Mixtape #2

Mixtape #3

Reviews

Door op 13/10/2016

Hele fijne samenwerking. Plaatkeuze is on-point en spelen altijd goed in op het publiek en zonder inhoudelijke concessies te doen blijft het altijd dansbaar.

Door op 06/10/2016

Ik heb DJ-Collectief Dave Grohl & The Topless Dj's geboekt voor een dansavond op Vessel11 in Rotterdam. Het was een topfeest! Hele vriendelijke mensen die met veel enthousiasme draaien. Hun muzieksmaak is heel breed, van pop hits tot garage en punk. Ze wisten iedereen aan het dansen te krijgen!

Contact

DJ-Collectief Dave Grohl & The Topless DJ's, Pop, Indie Rock, Rock dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tom

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ-Collectief Dave Grohl & The Topless DJ's

DJ-Collectief Dave Grohl & The Topless DJ's is een DJ uit Rotterdam. DJ-Collectief Dave Grohl & The Topless DJ's draait muziek in de stijlen Indie Rock, Pop & Rock. DJ-Collectief Dave Grohl & The Topless DJ's heeft sinds de inschrijving op 29/08/2016 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ-Collectief Dave Grohl & The Topless DJ's klinkt als: Al je lievelingsplaatjes. Het repertoire van DJ-Collectief Dave Grohl & The Topless DJ's bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: DJ-Collectief Dave Grohl & The Topless DJ's krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

DJ-Collectief Dave Grohl & The Topless DJ's hanteert een richtprijs van €300 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.