Spindoctor Ed

  (3)
  • DJ   /   Middelharnis
  • #Vinyl #Rock #Allround
  • Klinkt als Draai van origineel vinyl danceclassics en rockclassics (70s, 80s, 60s, 90s)
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Spindoctor Ed

Check beschikbaarheid
Spindoctor Ed, Vinyl, Rock, Allround dj

Ik onderscheid me doordat ik origineel vinyl uit de 70s. 80s, 60s en 90s meebreng. Heb echter ook het recente hitwerk bij me.
Ben allround, maar weet uitzonderlijk veel van de pop, dance en rockmuziek uit de afgelopen zes decennia. Geboren in '67, muziekfreak sinds 1975. Kan 'op maat' een feest bouwen met muziek uit de fifties tot nu. Mijn kennis reikt verder dan 'de boekjes'.

Muziek

Dance Classics mix

Muziekmix Alternative feest

Muziekmix 60s / 70s feest

Foto's

Reviews

Door op 24/02/2017

Spindoctor Ed snapt het gewoon. Niet voor niets hebben we hem, na een succesvolle nieuwjaarsreceptie in 2016, het jaar erop weer gevraagd om de muzikale omlijsting te verzorgen. Ed heeft een encyclopedische muziekkennis en een collectie vinyl die daar prima bij aansluit. Hij weet wat er van hem word gevraagd, schat zijn publiek goed in en heeft er voor het tweede jaar achtereen voor gezorgd dat de zaal bij sluitingstijd nog zeer goed gevuld was. Ook het contact vooraf en achteraf verloopt buitengewoon prettig en overzichtelijk.

Door op 22/02/2017

Het telf. contact was zeer prettig en ook het persoonlijke contact in het voorgesprek was goed en duidelijk. Spindoctor Ed ging goed in op verzoekjes en tevens hield hij goed contact met de organisatie w.b. soort muziek en harder of zachter. Ook zei hij de nodige woorden door de microfoon om het feestje compleet te maken. Niet te veel en niet te weinig.. Het leuke is aan deze DJ dat er met vinyl platen gedraaid wordt. Dat maakt het net ff anders en speciaal, Maar digitaal is ook mogelijk dus alle soorten muziek kan gedraaid worden! Wij hebben Spindoctor Ed wederom geboekt en weten zeker dat het weer een geslaagd feestje zal worden met hem erbij!

Door op 20/02/2017

Ed(win) had zich goed geinformeerd over onze wensen en de muzieksmaak van onszelf en onze gasten. De opbouw van de avond verliep helemaal volgens planning. Rustig begin bij de koffie en uiteindelijk lekker dansen! Mede hierdoor was het een heerlijke avond.

Contact

Spindoctor Ed, Vinyl, Rock, Allround dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Edwin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Spindoctor Ed

Spindoctor Ed is een DJ uit Middelharnis. Spindoctor Ed draait muziek in de stijlen Vinyl, Rock & Allround. Spindoctor Ed heeft sinds de inschrijving op 12/01/2016 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Spindoctor Ed klinkt als: Draai van origineel vinyl danceclassics en rockclassics (70s, 80s, 60s, 90s). Het repertoire van Spindoctor Ed bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Spindoctor Ed krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Spindoctor Ed hanteert een richtprijs van €500 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.