DJ Hamed

  (3)
  • DJ   /   Rotterdam
  • #Allround #Reggaeton #Latin
  • Klinkt als Allround top40 Reggaeton Dancehall Latin Trap Bachata Moombahton Top 40 Disco Arabic
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €850

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ Hamed

Check beschikbaarheid
DJ Hamed, Allround, Reggaeton, Latin dj

Binnenkort een feestje?
Zowel clubs als op verjaardag of schoolfeesten, overal zet deze dj het dak op zijn kop! Laat u vrienden of familie een geweldig feest beleven!

Muziek

dancehall

Je verleid mij

Dancehall

Reviews

Door op 16/11/2018

Wij willen graag DJ Hamed bedanken voor de bijeenkomst waar wij onze keuzes konden voorleggen. En de communicatie via telefoon verliep soepel en hij reageerde snel.

Op het feest zelf was het precies hoe wij het wouden. Uiteindelijk wouden gasten ook wat nummers horen en hij heeft onze gasten goed naar hun zin gegeven. Er werd veel gedanst en gasten wouden niet eens naar huis gaan. Het was een mix verloving Afghaans en Nederlands. DJ Hamed heeft daar goed rekening mee gehouden, wat heel erg fijn was. Wij gaan hem zeker weer benaderen.

Door op 03/10/2017

Ik ben 1 van de organisatrices van een borrels voor expats genaamd InterNations te Rotterdam. Op onze borrels speelt DJ Hamed voor ruim 200 aanmeldingen. DJ Hamed speelt veelzijdige muziek af en hij kijkt naar de wensen van het publiek en reageert daarop. Hierdoor zijn onze borrels een succes! Hij weet het publiek iedere keer te enthousiasmeren!

Verder is hij heel erg aardig en flexibel. Super vent!! Hij reageert op tijd en denkt mee.

Komende week speelt hij weer voor ons en hopen nog lang samen te werken!

Door op 30/09/2017

Wat een superleuke jongen , vriendelijk en beleefd. Heeft verstand van wat hij doet en liefde voor zijn vak! De volgende x nodigen wij hem zeker weer uit, dank je wel Hamed, mede dankzij jou was het feest van onze 16 jarige zoon goed geslaagd!!

Contact

DJ Hamed, Allround, Reggaeton, Latin dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hamed

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ Hamed

DJ Hamed is een DJ uit Rotterdam. DJ Hamed draait muziek in de stijlen Allround, Reggaeton & Latin. DJ Hamed heeft sinds de inschrijving op 30/01/2016 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ Hamed klinkt als: Allround top40 Reggaeton Dancehall Latin Trap Bachata Moombahton Top 40 Disco Arabic . Het repertoire van DJ Hamed bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: DJ Hamed krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

DJ Hamed hanteert een richtprijs van €200 - €850 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.