CocoBelle

  (2)
  • Band   /   Groningen
  • #Americana #Country #Rockabilly
  • Klinkt als Johnny Cash/ June Carter, Patsy Cline, Loretta Lynn, Eilen Jewell, Elvis Presley
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €850

Stuur een persoonlijk bericht naar CocoBelle

Check beschikbaarheid
CocoBelle, Americana, Country, Rockabilly band

Fijne Rock'n'roll en lekkere Rockabilly wordt afgewisseld met swingende country en weemoedige ballades. Covers en eigen werk. De belangrijkste inspiratiebron is de Amerikaanse rootsmuziek uit de jaren vijftig en zestig. Denk hierbij aan de muziek van Johnny Cash, Ray Price, Loretta Lynn en Wanda Jackson.

De heldere stem van Foekje Ykema met haar rhythm-gitaar, het donkere contrabasgeluid van Ronald Derkzen, de fingerpickingstijl van Yde Adema, gecombineerd met meerstemmige zang, maken het muzikale plaatje compleet. Drie ervaren muzikanten die met zichtbaar plezier hun optreden doen.

CocoBelle kan akoestisch of versterkt spelen, afhankelijk van het type optreden. Van verjaardag tot festival, van tuinfeest tot bruiloft, van huiskamerconcert tot (muziek)café, alles is mogelijk en vooral bespreekbaar.

Muziek

Hello Baby!

Sweet Talk

Where'd you stay last night

Foto's

Reviews

Door op 13/07/2019

Het optreden was super! Een heel compleet en harmonieus geluid van drie professionals, die snappen wat er op een feest nodig is en kunnen improviseren als het even anders gaat dan gepland. Sfeermakers zonder aandachttrekkerij. Dank nogmaals.

Door op 11/06/2019

Het contact met de artiesten was erg prettig en aangenaam. Het optreden was zeer geslaagd. Zeker een aanrader voor gezellige kleine evenementjes. Met vriendelijke groet Carin Stokvis

Contact

CocoBelle, Americana, Country, Rockabilly band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ronald

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over CocoBelle

CocoBelle is een band uit Groningen. CocoBelle speelt muziek in de genres Americana, Country & Rockabilly. CocoBelle heeft sinds de inschrijving op 24/10/2018 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van CocoBelle klinkt als: Johnny Cash/ June Carter, Patsy Cline, Loretta Lynn, Eilen Jewell, Elvis Presley. Het repertoire van CocoBelle bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: CocoBelle krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

CocoBelle hanteert een richtprijs van €350 - €850 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.