Salvatore Giuseppe Sichi

  (2)

Indicatie €250 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Salvatore Giuseppe Sichi

Check beschikbaarheid
Salvatore Giuseppe Sichi, Wereldmuziek, Allround, Volksmuziek soloartist

Met ruim 25 jaar aan podiumervaring brengt zanger / gitarist Salvatore Giuseppe Sichi een gevarieerd programma met prachtige wereldmuziek uit Italië, Spanje en Zuid-Amerika afgewisseld met blues en popliedjes. Met zijn rauwe stem en virtuoze gitaarspel weet Salvatore ieder publiek voor zich te winnen. Bij uitstek geschikt voor kleinere, intieme settings zoals recepties, verjaardagen, restaurants etc.

Optredens worden, in principe, als volgt aangeboden:
1 uur, 2 x 45 minuten of 3 x 45 minuten. Bij optredens met meerdere sets zit er standaard een kwartier pauze tussen de sets, Andere set indelingen zijn, in overleg, mogelijk.

Naast solo optredens is Salvatore ook te boeken met zijn diverse bands, duo Gin & Tonic, trio Ritm'O en Bandera Latina, allemaal hier op Gigstarter te vinden.

Muziek

Malafemmena

Bella Ciao

A Mi Manera

Foto's

Reviews

Door op 29/10/2023

Fantastisch!

Door op 01/08/2019

Fantastisch verlopen concert. Hoewel de zon niet scheen, liet de band met zangeres Silvana, de zon in ons Houtmansplantsoen wel degelijk schijnen.
Goed contact met het publiek.

Contact

Salvatore Giuseppe Sichi, Wereldmuziek, Allround, Volksmuziek soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Salvatore

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Salvatore Giuseppe Sichi

Salvatore Giuseppe Sichi is een solo-artiest uit Arnhem. Salvatore Giuseppe Sichi maakt vooral muziek in de genres Wereldmuziek, Allround & Volksmuziek. Salvatore Giuseppe Sichi heeft sinds de inschrijving op 13/03/2018 in totaal 9 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Salvatore Giuseppe Sichi klinkt als: zucchero, paolo conte, renzo Arbore, gipsy kings. Het repertoire van Salvatore Giuseppe Sichi bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Salvatore Giuseppe Sichi krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Salvatore Giuseppe Sichi hanteert een richtprijs van €250 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.