Bandeville

  (2)

Indicatie €500 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Bandeville

Check beschikbaarheid
Bandeville, Tributeband, Americana, Blues band

Band

Volle kroegen, een nieuw album (“Heaven stood still”), en de hoofdact op de internationale Willy Deville memorial day 2018. Zelfs Yadonna West uit New Orleans, een van de vaste achtergrondzangeressen van Willy Deville en Neil Young, trad onlangs op met Bandeville in theater Boeket.
Met "Bandeville" maakt het publiek een trip naar het hart van Amerika's meest populaire muziek. Songs voor een breed publiek van jong tot oud. Voor mensen die nog nooit van Deville hebben gehoord meestal een aangename verrassing.
Americana muziek uit de schatkamer van Willy Deville waarin blues, country en een vleug rock melodieus bij elkaar komen. Muziek van onder andere Deville zelf en ook van muzikanten die hij bewonderde zoals: John Hiat, Ry Cooder en oude bluesgiganten, uitgevoerd in een eigen “her-creatie” door Bandeville. Daarnaast brengt Bandeville ook eigen songs in dezelfde stijl.
Songs vol hunkering of romantische overtuiging, overspel of trouw, ruzie of liefde. Nummers die iédereen wel aanspreken.
Van romantisch melodisch met mooie samenzang tot swingend zuid-Amerikaans.
Bandeville bouwt verder op de songs van Willy Deville, interpreteert en arrangeert, en maakt daarmee een “her-creatie” van deze prachtige songs.
De songs van Deville zijn speciaal gearrangeerd voor deze bezetting en de opbouw van de sets neemt het publiek mee in de keur van uitgedokterde bewerkingen. De muzikanten van Bandeville zijn 6 oude rotten die hun sporen verdiend hebben in tal van bekende bands zoals Bots, Houdoe, Blind Eye en Trigger.
Afgelopen jaar heeft Bandeville een nieuw album (CD en DVD) uitgebracht wat je kunt beluisteren op Spotify, Apple Music of Deezer. Zoek op: Bandeville, “Heaven stood still”.
Zie ook www.bandeville.nl
Boekingen: bandeville@outlook.com of Tel 06-25002669
Met vr. Gr.
Wim
Bandeville

Muziek

Live in Kultkefee 2

Liveopname compilatie

Bandeville live in Kultefee

Reviews

Door op 12/09/2018

Het was een fantastische avond. De muziek van Bandeville is helemaal top. Precies zoals omschreven: de eerste set rustige sfeevolle Americana songs van Deville en in de tweede set lekker swingen. Echte profmuzikanten die weten hoe je een optreden moet verzorgen. Ook het publiek vond het te gek, iedereen was vol lof over Bandeville. Er zijn veel fans bijgekomen!

Door op 22/05/2018

Het was een fantastisch optreden. Keigoede muzikanten en prima geluid. De muziek sprak iedereen aan, er werd dan ook flink gedanst.
Voor herhaling vatbaar!

Contact

Bandeville, Tributeband, Americana, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bandeville

Bandeville is een band uit Deurne. Bandeville speelt muziek in de genres Tributeband, Americana & Blues. Bandeville heeft sinds de inschrijving op 12/12/2017 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bandeville klinkt als: Willy (Mink) Deville. Het repertoire van Bandeville bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Bandeville krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Bandeville hanteert een richtprijs van €500 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.