Wil je een kleinschalig optreden organiseren voor vrienden of familie, dan is een huiskamerconcert een uitstekende keuze. Op Gigstarter hebben wij een breed aanbod aan artiesten die jouw huiskamer om kunnen toveren tot een heus podium. Onze website maakt het mogelijk om artiesten makkelijk te filteren op prijs, locatie, genre en meer. Je kunt direct in contact komen met de muzikanten en duidelijke afspraken vastleggen over het optreden. Zo organiseer jij eenvoudig je eigen huiskamerconcert.

Ons huiskamerconcert artiesten

Waarom een huiskamer concert?

Een concert in je huiskamer is erg speciaal. Je zit met een kleine groep en dichtbij de artiest. Dit zorgt voor een gezellige sfeer waar er veel contact is tussen de muzikant en het publiek. Het is dus makkelijk voor de artiest om tussen de nummers in wat te vertellen en een praatje aan te knopen. Een huiskamerconcert is meestal ook onversterkt waardoor er weinig aan voorbereiding hoeft te gebeuren. De muzikanten kunnen gelijk na aankomst beginnen met spelen en kunnen zich makkelijk aanpassen. Een huiskamerconcert is ook leuk als cadeau of verassing op een verjaardag of andere viering!

Gevarieerd aanbod

Op Gigstarter heb je keuze uit meer dan 1000 artiesten die geschikt zijn voor een huiskamerconcert. Van een singer-songwriter met een keyboard tot aan een akoestisch ensemble. Afhankelijk van de ruimte en stijl zijn verschillende bezettingen mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld duo Back to bassax boeken als je naar een jazz act op zoek bent. Of als je op zoek bent naar een solo zager met gitaar, kijk eens op het profiel van Nick van Wyk. Op alle artiestenprofielen kun je door middel van een video, audiofragmenten en reviews er achter komen wat het best bij jou voorkeuren past. Wees niet verlegen om een berichtje te sturen naar de muzikanten door op ‘check beschikbaarheid’ te klikken op het profiel.


huiskamerconcert

Oproep plaatsen voor jouw huiskamerconcert

Het kan zijn dat je het concert in jouw huiskamer al helemaal voor ogen hebt maar nog niet de ideale artiest kan vinden. In dit geval hebben we op GIgstarter de mogelijkheid om een oproep te plaatsen. Hoe werkt dit? Bij het plaatsen van een oproep geef je aan wat de gelegenheid, stijl, locatie, en andere wensen voor jouw huiskamerconcert zijn. Vervolgens gaan wij persoonlijk artiesten uitzoeken die passen bij het verzoek en worden deze artiesten gekoppeld aan de oproep. Je kunt met alle geselecteerde artiesten in gesprek en uiteindelijk een beslissing maken wie het best bij jouw evenement past.

Plaats een oproep!

Meer live muziek

Op Gigstarter hebben we voor nog veel meer gelegenheden artiesten voor je klaar staan. Zo hebben we bijvoorbeeld ook voor bruiloften, verjaardagen, online gigs een rijk aanbod aan muzikanten. Kijk rond en ontdek wat het beste bij jouw evenement past!