Gigstarter staat vol met coverbands. Maar wat kosten coverbands nou eigenlijk? Op Gigstarter kan je al een coverband vinden vanaf €50,-. Het ligt natuurlijk wel aan verschillende factoren of de kosten oplopen. De coverbands op Gigstarter hebben zelf in de hand hoeveel ze vragen voor een gig. Voor een juiste prijs heb jij een prachtige coverband op jouw feest staan. De kosten worden duidelijk aangegeven op het profiel van de coverband.

Bekijk het ruime aanbod aan coverbands

De kosten van een coverband kan enorm variëren op Gigstarter. Dit komt doordat sommige coverbands verder moeten reizen waardoor de reiskosten hoger uitvallen. Daarnaast hebben sommige coverbands een uitgebreide show die de nodige kosten met zich meebrengen, dit terwijl andere coverbands de kosten laag proberen te houden door een minder uitgebreide show neer te zetten.

Coverbands vinden via Gigstarter

Er zijn geen kosten aan verbonden als je een coverband boekt via Gigstarter. Dit kan je doen door een oproep te plaatsen op Gigstarter. Gigstarter zoekt dan een geschikte coverband die bij jouw wensen past. Er zitten geen kosten aan de oproep verbonden. Probeer deze mooie muzikale functie gratis uit!

Plaats een algemene oproep op Gigstarter!

Gigstarter evenement

De oproepfunctie op Gigstarter

De oproep op Gigstarter is de snelste manier om een coverband te vinden. Zoek je een coverband maar ben je niet zeker over de kosten van de coverband? Je kan ze ook altijd persoonlijk een aanvraag sturen. Denk er wel om dat je met een oproep meerdere coverbands tegelijk aanspreekt.

Plaats een oproep op Gigstarter!