Wat zijn de kosten van een band? Op Gigstarter kunt u al een band boeken vanaf €50,-. De kosten van een band zijn verschillend, daardoor lopen de prijzen erg uiteen op Gigstarter. Dit komt onder andere door het aantal leden waaruit de band bestaat en welke afstand ze moeten reizen om op jouw evenement te komen. De kosten worden duidelijk aangegeven op het profiel van de band.

Bekijk het ruime aanbod aan bands

De kosten van een band worden gebaseerd op verschillende onderdelen. Zo heeft de kwaliteit van de band invloed op de kosten, zijn het ervaren muzikanten of zijn het talentvolle muzikanten die aan hun eerste gigs beginnen? De band moet ergens vandaan komen en dat brengt standaard kosten met zich mee waar je rekening mee moet houden als boeker. Daarnaast heeft een band vaak eigen instrumenten tot zijn beschikking en kost het een band veel tijd om voor te bereiden door middel van repetities.

Band vinden via Gigstarter

Als de kosten van een band op Gigstarter je bevallen kun je een algemene oproep plaatsen. Wij koppelen geschikte artiesten en bands aan jouw oproep, en de artiesten kunnen de beschikbaarheid doorgeven. Per mail word je hiervan op de hoogte gesteld. Er zijn geen extra kosten aan verbonden om een oproep voor een band te plaatsen op Gigstarter. Als een band kan op jouw datum dan sta je direct in contact met de band. In de gesprekken kun je het dan over alle mogelijke (extra) kosten hebben van het inhuren.

Plaats een algemene oproep op Gigstarter!

Gigstarter evenement

De oproepfunctie op Gigstarter

De oproep op Gigstarter is de beste manier om een band te vinden. Daarnaast is het ook snel duidelijk wat de kosten precies zijn. De bands geven in de meeste gevallen binnen vierentwintig uur aan of ze beschikbaar zijn. Zoek je een band maar ben je niet zeker over de kosten van de band? Je kunt ze ook altijd persoonlijk een aanvraag sturen. Denk er wel om dat u met een oproep meerdere bands tegelijk aanspreekt. Benieuwd naar alles wat mogelijk is? Neem een kijkje en plaats een oproep!

Plaats een oproep op Gigstarter!