Reviews

over Cherry Moon op 19/06/2024

Een geweldig optreden gehad op ons verjaardagsfeest. Zeer professioneel en goed afgestemd. De band maakt echt de avond.


over LLout - Gigstarter DJ of the Year 2020 op 19/06/2024

DJ LLout heeft een ongekend talent voor het verzorgen van de perfecte muzikale avond. Via een vriend kwam ik met Lammert in contact voor een evenement bij ons in het hotel en zonder twijfel kan ik zeggen dat hij een onvergetelijke sfeer wist te creëren.
Terwijl gasten genoten van hun eerste hapjes en drankjes creëerde hij een warme, ontspannen en gezellige avond.
Van begin tot eind wist hij het publiek mee te slepen in zijn muzikale reis door de fijne interactie en ook verzoeknummers vloeiend en op een leuke manier te mixen. Zijn muziekselectie was zowel verfijnd als energiek, met een perfecte mix van lounge vibes en opzwepende beats.
Zijn enthousiasme was aanstekelijk en zijn charisma onmiskenbaar. We boeken hem zeker weer bij een volgend evenement!


over MadameRuiz op 19/06/2024

Wij willen graag onze geweldige ervaring delen met de zangeres Miriam en haar collega Jeroen Janssen. Ze waren aanwezig bij onze bruiloft. Beide artiesten zijn niet alleen ontzettend getalenteerd, maar ook enorm gezellig en oplossingsgericht. Ze denken actief mee over hoe ze de avond tot een groot succes kunnen maken, wat erg gewaardeerd werd. Het contact met Miriam verliep ontzettend soepel, wat bijdroeg aan een onvergetelijke avond. Ik kan Miriam (en Jeroen) dan ook van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar top entertainment!!


over CrowdTeaseR (CTR) op 19/06/2024

What a legend. I could not be more satisfied. Lammert was the DJ for our wedding and he was so flexible, easy going going and knew the exact things to play. The party was amazing and he certainly helped keep the energy up. Thank you again!


over Lemon op 18/06/2024

8 juni 2024 opgetreden is Muziekcafé De Paap.
Topmuzikanten, enthousiast, goede interactie met het publiek, goed gekozen repertoire.
Met hun ervaring en enthousiasme weten ze een sfeer te creëren, waarbij de voetjes van het publiek gegarandeerd van de vloer loskomen.


over Outcast op 18/06/2024

Fantastische band met een geweldig repertoire. We hadden gevraagd de eerste set wat rustigere nummers te doen en dat vulden zij perfect in. De tweede en derde set waren geweldig opgebouwd van dansnummers en tot slot eindigen met een paar knallers! Het geluidsniveau was perfect doordat ze elektronische drums gebruiken (dat zie je overigens niet) en daardoor het volume niet op standje oorpijn hoeft. Kortom; een topband!


over Stretto op 18/06/2024

Jennifer en haar band zijn toppers. Evenals de aanwezige geluidsman die continu in contact staat met het publiek om te toetsen of de muziek naar wens en niet te hard is. Jennifer verzorgde bij ons live muziek tijdens de ceremonie, waar ze op fantastische wijze o.a. de nummers A Thousand Years (Christina Perri) en I Was Born To Love You (Queen) ten gehore bracht. Ook in de avond voelde de band heel goed de sfeer aan. Ze hebben er mede voor gezorgd dat onze dag onvergetelijk is. Prachtige stem, goede muziek en heel fijn in de afstemming.


over Los Muchachos op 17/06/2024

Heel makkelijk en vriendelijk in de omgang. Wij waren meer dan blij met de keuze voor Los Muchachos. Ze zorgden voor precies de juiste sfeer op ons tuinfeest. Muziek die niet per se al de aandacht van de gasten vraagt, maar waar de meesten oprecht van hebben zitten genieten tijdens en tussen de gesprekken door. Heel sfeerverhogend. Zou zeker opnieuw boeken. Dank jullie wel Los Muchachos!


over Grooving op 17/06/2024

Het contact was goed de band maakte weer geweldig mooi muziek waarop werd gedanst.


over Steelstreet op 17/06/2024

Steelstreet was op 15 juni bij ons op ons straatfestival Garderen Slaat Door!
Zij spelen eigen nummers en daarnaast ook covers in nederlands en engels. Relaxte en aardige muzikanten en spelen leuke muziek!