Reviews

over Pop/Rock Coverband The Upside op 03/03/2024

Fantastische band!


over Jeroen Janssen op 03/03/2024

Prima contact vooraf en een zeer uitgebreide playlist ook met niet helemaal voor de hand liggende (mooie) nummers.
De avond zelf was top met een top muzikant voor een top sfeer.


over Jules op 03/03/2024

Julia heeft voor ons een prachtig optreden verzorgt, in onze studio in Hoofddorp. Als cadeau voor een 50 jaar samen zijn jubileum, schreef zij een nieuwe tekst op een bestaand liedje, en bracht dit met een haar mooi gevoelige zangstem tot uitvoering, zichzelf begeleidend aan een vleugel. De aanwezige gasten waren supertevreden (tot tranen geroerd) met het resultaat. Wij gaan Julia zeker vaker uitnodigen.

Arne Overbeek - Studio Barne
www.studiobarne.nl


Wij hebben 3 woorden voor Feelings.
GEWELDIG, PROFESSIONEEL EN FLEXIBEL.


over Akoestische band MAIS op 02/03/2024

Afgelopen zaterdag genoot ik met familie en vrienden van een heerlijk familie diner in Restaurant De Fazant in Ulvenhout. De avond werd extra feestelijk gemaakt door de akoestische band MAIS. Vanaf het eerste moment was het contact met de band erg prettig. Ze reageerden snel op mijn mails en appjes, waren altijd bereid om mee te denken en waren erg flexibel. We hebben zelfs een videochat gehad met de bassist Maurits om alles te bespreken.

De bandleden van MAIS zijn echte professionals. Ze zijn getalenteerd en spelen met veel passie. En ik kan het weten want ik speel zelf een beetje gitaar haha. Hun repertoire is goed samengesteld, waardoor er voor ieder wat wils was. De muziek klonk perfect in de sfeervolle ambiance van Restaurant De Fazant.

MAIS heeft er voor gezorgd dat we een onvergetelijke avond hebben gehad. De muziek was perfect, de sfeer was uitgelaten en iedereen heeft genoten. We willen de band dan ook van harte bedanken voor hun geweldige optreden. Groetjes van Mitchell.


over The Bukkums op 02/03/2024

Strak optreden. Wat een energie geven die mannen. Het publiek ging goed mee. Zeker een aanrader!


over The Mule Stompers - Duo of the Year 2022 by Gigstarter op 28/02/2024

Het was heel erg tof! Passend bij ons concept 'Western Diner', de vocals en instrumenten, maar ook de muzikanten zelf waren zeer prettig en een hele leuke en waardevolle toevoeging in de hele beleving. Alle communicatie vooraf verliep ook erg goed en vlot. Aanrader!


over Sparkling Keys (duo) op 27/02/2024

Lianne en Sjaac speelde als duo tijdens onze jaarlijkse top2000 quiz in dorpshuis de Stek. Zij speelde alle nummers van toen en nu met veel enthousiasme. Door hun muzikaliteit brachten zij het publiek tot dansen en luid gezang! Wij hebben ontzettend genoten van hun aanwezighied en zien ze graag weer terug! Bedankt Lianne en Sjaac!


over Double-XL Top 40 - Top 1000 party band op 27/02/2024

We hadden graag een liveband op ons feest gaan Google kwamen bij Double XL uit gelezen wat ze zoal speelde 9mans formatie daar moet muziek uit komen nou in een woord geweldig alleen maar complimenten van de gasten dus als je een band zoekt echt een aanrader


over Akoestisch duo Janneke & Frans op 27/02/2024

Frans en Janneke waren geweldig. Vooraf was het contact super relaxed. Duidelijke manier van communiceren en ik kon altijd nog extra vragen stellen. Ze vroegen zelfs om een verzoeknummer. Deze stond niet in hun set-list, maar die hebben ze speciaal ingestudeerd. Dat vind ik pas een persoonlijke benadering. Op de dag zelf waren ze voor het klaarzetten ruim op tijd en gingen hun gang. Tijdens het feest van mijn ouders voelde ze perfect de sfeer aan en de muziek paste er goed bij. Super fijne stemmen. Het hoogtepunt voor mij was het lied voor mijn ouders. De traan en een lach was duidelijk aanwezig bij mijn ouders. Kortom zeer geslaagd en ik raad mensen zeker aan dit lieve en gezellige duo in te huren. Het is gegarandeerd een succes.

Ps. In mijn moment van genieten heb ik vergeten het lied voor mijn ouders te filmen. Na een appje kreeg ik alsnog dit nummer via de app toegestuurd dat ze naderhand voor ons even hadden opgenomen, zodat we het nog eens kunnen naluisteren.

Frans en Janneke.... Super bedankt..
Ga jullie zeker onthouden mocht ik nog eens iets hebben.
Gr. Rob en Penny