Gigstarter staat vol met allerlei bands. Alle genres zijn beschikbaar Rock, Jazz, Pop etc. Je kan ze al boeken vanaf €50,-. Het inhuren van een live band is overzichtelijk, transparant en gemakkelijk via Gigstarter. De kosten om een live band te huren staat aangegeven op het profiel van de band op Gigstarter. Bekijk het ruime aanbod aan in te huren bands.

Bekijk

Een live band kan je vinden op Gigstarter door een oproep te plaatsen in ons overzicht van de te huren live bands. De live bands kunnen hierop reageren. De kosten, tijd en plaats kunnen besproken worden met de live band. Er zijn geen enkele kosten aan de oproep verbonden.

live band huren via Gigstarter

Bij Gigstarter kan je gratis een oproep plaatsen om een live band te huren, er zitten geen enkele kosten aan verbonden. De live band krijgt dan een melding van ons en kunnen aangeven of ze beschikbaar om ingehuurd te worden. Als ze beschikbaar zijn sta je zelf in direct contact met de live band. Dan kan je het met de live band over de kosten hebben. Plaats een algemene oproep op Gigstarter zodat je een live band kan inhuren!

Plaats oproep!

Gigstarter evenement

De oproepfunctie voor het inhuren van live bands

Met Gigstarter kun je op een gemakkelijke en snelle manier heel veel live bands tegelijk aanspreken. De oproep op Gigstarter is de snelste manier om een live band in te huren. Je bereikt hiermee meerdere live bands in 1 keer die in uw budget vallen. De live bands geven meestal binnen 24 uur aan of ze beschikbaar zijn om ingehuurd te worden. Naast de oproep kan je ook altijd een specifieke live band benaderen. Plaats een oproep op Gigstarter om een live band te huren!

Plaats oproep!