SILVER POCKETS FULL, Pop, Indie Rock, Alternatief band

Muziek bij de Buren - Huiskamerconcert

SILVER POCKETS FULL

Check het profiel!

10/12/2017 13.00 uur

Silver Pockets Full speelt een huiskamerconcert bij iemand in Vlaardingen in de huiskamer.

Op zondagmiddag 10 december 2017, tussen 13:00 en 17:30 presenteert Vlaardingen, in huiskamers door de hele stad, wat het te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent. Minstens 30 huiskamers, verdeeld over meerdere wijken, worden omgetoverd tot een intiem podium waar Vlaardingse muzikanten (als solist of in groepsverband) drie optredens van maximaal 30 minuten geven.

Muziek bij de Buren is in 2013 gestart om lokale muzikanten een podium te bieden en bij te dragen aan hun ontwikkeling. Daarnaast willen wij bewoners stimuleren de deur voor elkaar open te zetten en gezamenlijk -zonder financiële drempels – met cultuur bezig te zijn. Het festival wil de leefbaarheid binnen de verschillende wijken bevorderen en laat zien hoe gastvrij de stad en haar bewoners zijn.

Tijdens Muziek bij de Buren ontmoet je niet alleen de inwoners van de stad, maar maak je in de intieme sfeer van de verschillende huiskamers ook kennis met al het moois wat de deelnemende steden op muzikaal vlak te bieden hebben. Muziek verbindt mensen en is bij uitstek een cultuurvorm die verder gaat dan rangen en standen, leeftijden, kleuren en smaken.Datum
10/12/2017
Tijd
13.00 uur
Entreeprijs
gratis
Locatie
Volgt
volgt
Vlaardingen

Optredens van SILVER POCKETS FULL