Jennifer Terwel, Pop, Romantiek, Soul soloartist

Musical Aida

Jennifer Terwel

Check het profiel!

04/09/2020 20:15

De Maatjes
Aida
Let op: online kan je alleen reserveren voor een gezelschap met een even aantal. Kom je graag met een oneven aantal? Reserveer dan via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

Na het succes van de musical Delphi brengt De Maatjes de broadwayhit Aida op de planken.

Tijdens een expeditie op vijandelijk gebied neemt de Egyptische legerkapitein Radames een groep Nubische vrouwen gevangen, waaronder de beeldschone Aida. Hij is op slag verliefd, maar schenkt haar als slavin aan zijn verloofde, prinses Amneris. Zonder het te beseffen roept Radames daarmee het noodlot over hun drieën af, want Amneris komt er al snel achter dat haar aanstaande echtgenoot van een ander houdt. Op haar beurt raak Aida in een innerlijke tweestrijd, omdat zij de dochter van de koning van Nubië is en een verhouding met Radames gezien zal worden als verraad van haar volk.

Aida is een epische musical over liefde, loyaliteit en verraad!

Productie De Maatjes
Live muziek Grand Circle Orchestra

Inclusief consumptie
Ieder entreeticket is inclusief één consumptie per persoon. Na afloop van de voorstelling staat er een drankje klaar.

Reserveren
De stoelen in onze Rodi Media zaal zijn momenteel ingedeeld in setjes van 2. Dit betekent dat je met twee personen (ongeacht wel of niet uit één huishouden) naast elkaar kunt zitten. Kom je graag met een oneven aantal? Reserveer dan bij onze servicebalie via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.


Optredens van Jennifer Terwel


Er staan nog geen events in de agenda van Jennifer Terwel.