Jennifer Terwel

  (61)
  • Soloartiest   /   Alkmaar e.o.
  • #Pop #Romantiek #Soul
  • Klinkt als Amy Winehouse, Aretha Franklin, John Legend, Stevie Wonders, Cristina Perry, Duffy, Adele, Alicia Keys, Eric Clapton, Whitney Houston, Eva Cassidy, Beyonce, Celine Dion, Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace, Frank Sinatra, Cyndi Louper, Ed Sheeran
  • 87 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar Jennifer Terwel

Check beschikbaarheid
Jennifer Terwel, Pop, Romantiek, Soul soloartist

Waarom zou iemand Jennifer moeten boeken?

Op zoek naar een ervaren zangeres voor je trouwceremonie of (bedrijfs)feest? Dan ben je bij Jennifer aan het juiste adres! Jennifer zingt in verschillende formaties; van begeleiding door slechts een pianist of gitarist tot een 6 koppige disco/soulband! Zo is zij multi-inzetbaar en in te zetten bij elk event. Maatwerk is tevens mogelijk, stuur een berichtje en ze laat je alle mogelijkheden weten!

Al vanaf haar vierde jaar zingt Jennifer het liefst elke dag. Een passie die haar met de paplepel is ingegoten. Zo groeide ze via het kinderkoor al snel door tot soliste in het combo van de kerk. De liefde voor muziek leidde er toe dat ze op 13-jarige leeftijd anderhalf jaar zang- en pianoles volgde. Hier werd haar talent verrijkt met als resultaat een eerste plaats bij de talentenjacht ‘De Grote Prijs’ op haar middelbare school. Een zangeres was geboren.

Na deelname aan het televisieprogramma ‘Zing jezelf een TMF Award’ (2007) op TMF leek X-factor (2009) op RTL4 leek dan ook haalbaar en voordat ze het wist, stond ze in de liveshows. Een geweldige ervaring die haar leuke optredens en waardevolle connecties opleverde. In 2011 slaagde ze voor de mbo-opleiding Muziek/Artiest aan het Entertainment College in Amsterdam. Een opleiding waarbij de nadruk op zang lag en het diploma een toegangsbewijs vormde om als uitvoerend muzikant aan de slag te kunnen.

Hoogtepunt van 2012 was de ‘Rabo Spotlight talentenshow’, waar zij mocht optreden onder begeleiding van pianist Cor Bakker. Sinds 2013 speelt Jennifer bij musicalvereniging Brassica Musicals in Heerhugowaard. Hier heeft zij al menig mooie rol mogen vertolken, zoals Evita in Evita (2013), Nancy in de musical Oliver (2014), Mevrouw Pot in de musical Beauty & The Beast (2015), Lady of the Lake in Spamalot (2017), Dorothy (the Wiz), Alice Beane in Titanic (2018) en Inez in Zorro (2019). Tijdens de Amateur Musical Awards in 2014 mocht Jennifer het nummer Buenos Aires zingen en dansen in het DeLaMar theater te Amsterdam.

Eind 2013 heeft Jennifer de vooropleiding van theaterschool ‘De Trap’ in Amsterdam gevolgd, waarna ze in 2015 verder studeerde aan de Frank Sanders Academie. In 2017 trad ze met Karin Bloemen op in het DeLaMar theater in Amsterdam en in 2018 deed Jennifer mee met de bekende televisie talentenjacht The Voice of Holland.

Momenteel zingt Jennifer vooral bij bruiloften, ceremonies, restaurants, recepties, herdenkingsdiensten, kerken, evenementen en op feestjes. Dit doet ze meestal onder begeleiding een pianist/gitarist, van haar akoestische band Stretto (https://www.gigstarter.nl/artiesten/stretto) of onder begeleiding van disco/soul coverband Défusion (https://www.gigstarter.nl/artiesten/defusion)
Ook is Jennifer in het bezit van vele akoestische karaoke banden waardoor het lijkt alsof zij begeleid wordt door een pianist of gitarist maar in werkelijkheid alleen kan optreden.
Jennifer zingt vooral nummers in de genres: soul, pop, top40, disco en jazz

Een kleine greep haar repertoire:

Amy Winehouse -Valerie
Adele - Someone like you
Alexandra Burke - Halleluja
Aretha Franklin - Natural Woman
Beatles - Blackbird
Bruno Mars - Just the way you are
Bill Withers - Ain’t no sunshine
Caro Emerald - Night like this
Carol King - You've got a friend
Coldplay - Fix You
Dionne Warwick - That's what friends are for
Dolly Parton - Jolene
Dusty Springfiels - Son of a Preacher man
Ellie Goulding - How long will I love you
Eva Cassidy - Fields of gold
Heart - Alone
Joe Cocker - You are so beautiful
John Legend - All of me
Krezip - Lost whitout you
Norah Jones - Don't know why
Racoon - Love you more
Roxette - Listen to your heart
Shawn Mendes - Senorita
Stevie Wonder - I wish
Trijntje Oosterhuis - Kom vlieg met me mee
Whitney Houston - I will always love you
Frank Sinatra - Fly me to the moon
Chaka Khan - Ain't nobody
Maria Mena - Just hold me
Maan - Jij bent de liefde
Maroon 5 - Sunday Morning
Katie Melua - Wonderful life
Ed Sheeran - Thinking out loud
Van Morrison - Moondance

Heeft u zelf bepaalde verzoeknummers? Geef deze gerust door!

Instagram: @JenniferTerwelMusic
Twitter: @JenniferTerwelMusic
YouTube: JenniferTerwelMusic
Facebook: /JenniferTerwelMusic

Muziek

Jennifer Terwel - Jij bent ...

Jennifer Terwel - Alone (He...

Jennifer Terwel - Footprint...

Reviews

Door op 03/07/2023

Was een heerlijk optreden van pop tot jazzy. Tot volgend jaar

Door op 19/06/2023

Zo blij dat ik in contact ben gekomen met Jennifer ik tijdens onze bruiloft live muziek te komen spelen. Zo speciaal om tijdens de ceremonie live muziek te horen, prachtig gezongen en begeleid op de piano. We hebben onze eigen liedjes kunnen doorgeven waardoor het heel persoonlijk was. Tijdens de borrel was het een heerlijk sfeertje met de muziek op de achtergrond, wat een fijne vibe was voor ons en de gasten.

Het contact verliep heel fijn, had snel antwoord.

Bij een volgend feestje mogen ze zeker weer komen spelen en ik raadt ze ook zeker aan bij onze vrienden en familie!

Bedankt, wij hebben mede door jullie een prachtige dag gehad!

Door op 18/12/2022

Op zaterdag 10 december vond in Zoutkamp het evenement WinterWelVaart plaats. Jennifer reageert snel op e-mailberichten en samen met pianist Paul heeft ze een prachtige muzikale invulling gegeven aan de middag. De bezoekers en vrijwilligers hebben genoten van hun optreden in het Visserijmuseum.

Optredens van Jennifer Terwel

Meer optredens

Contact

Jennifer Terwel, Pop, Romantiek, Soul soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jennifer

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jennifer Terwel

Jennifer Terwel is een solo-artiest uit Alkmaar e.o. . Jennifer Terwel maakt vooral muziek in de genres Pop, Romantiek & Soul. Jennifer Terwel heeft sinds de inschrijving op 12/02/2017 in totaal 87 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jennifer Terwel klinkt als: Amy Winehouse, Aretha Franklin, John Legend, Stevie Wonders, Cristina Perry, Duffy, Adele, Alicia Keys, Eric Clapton, Whitney Houston, Eva Cassidy, Beyonce, Celine Dion, Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace, Frank Sinatra, Cyndi Louper, Ed Sheeran. Het repertoire van Jennifer Terwel bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Jennifer Terwel krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 61 reviews.

Jennifer Terwel hanteert een richtprijs van €200 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.