Jennifer Terwel

  (40)
  • Soloartiest   /   Alkmaar e.o.
  • #Pop #Romantiek #Soul
  • Klinkt als Amy Winehouse, Aretha Franklin, John Legend, Stevie Wonders, Cristina Perry, Duffy, Adele, Alicia Keys, Eric Clapton, Whitney Houston, Eva Cassidy, Beyonce, Celine Dion, Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace, Frank Sinatra, Cyndi Louper, Ed Sheeran
  • 55 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €650

Stuur een persoonlijk bericht naar Jennifer Terwel

Check beschikbaarheid
Jennifer Terwel, Pop, Romantiek, Soul soloartist

Inmiddels zit Jennifer al 20 jaar in het vak. Dit komt grotendeels door haar ouders die vroeger, en nu nog steeds, nog zingen in het kerkkoor. Zo begon Jennifer op 4 jarige leeftijd ook te zingen in het kinderkoor van de kerk. Naarmate Jennifer ouder werd ging ze naar het jeugdkoor en mocht ze ook wel eens solo zingen in het combo van de kerk. Toen ze 13 jaar was heeft ze 1,5 jaar zangles gevolgd op de muziekschool in Heerhugowaard. Hier ontdekte ze dat ze echt het artiesten vak in wilde.
Jennifer heeft toen 3 jaar meegedaan aan een talentenjacht van haar middelbare school, genaamd 'De Grote Prijs', waar ze twee keer 1e en één keer 2e werd in haar categorie.
In 2007 deed Jennifer mee met een tv programma genaamd 'Zing je zelf een TMF award' op TMF. Hierbij werd ze 7e van de honderden inschrijvingen.
In 2009 besloot ze eens mee te doen met het zangprogramma X-factor op RTL4. Voordat ze het wist had ze de liveshows gehaald maar moest ze de 2e liveshow het programma verlaten. In 2017 deed Jennifer mee met The Voice of Holland. Ze kwam tot en met The Battles. In 2011 heeft Jennifer haar diploma voor de opleiding Muziek/Artiest aan het ROC in Amsterdam (Art & Entertainment college) gehaald. Hier werd ze vooral voor haar zang opgeleid om vervolgens als uitvoerend muzikant aan de slag te kunnen gaan. Dat zelfde jaar heeft Jennifer voor haar stage van school meegedaan met een toerend theaterstuk vanuit het Badhuistheater genaamd "Water bij de Wibaut'' te Amsterdam. In 2012 deed Jennifer mee aan de Rabo Spotlight talentenshow. Hier heeft zij met de bekende pianist Cor Bakker mogen optreden.
In 2013 speelde Jennifer haar eerste grote musical rol als Evita bij de amateur musicalvereniging Brassica Musicals te Heerhugowaard. Daar heeft zij naast Evita ook de rollen van o.a. Nancy (Oliver '14), Mevrouw Pot (Beauty & the Beast '15), Lady of the Lake (Spamalot '17) en Dorothy (the Wiz) mogen spelen. Voor de musical Evita waren zij tijdens de Amateur Musical Awards 2014 genomineerd voor ''Beste choreografie''. Tijdens dit gala mochten zij nog één keer het nummer “Buenos Aires” zingen/dansen in het DeLaMar theater te Amsterdam. In 2015 heeft Jennifer met een kleiner musical gezelschap de rol van Jenny’s moeder mogen spelen in de musical Love Story van ''de Maatjes''. In november en december 2013 heeft Jennifer de Vooropleiding van theaterschool ''de Trap'' te Amsterdam gevolgd en van 2015 tot 2016 heeft ze een jaar aan de Frank Sanders Akademie voor musical theater gestudeerd. Op 3 en 4 maart 2017 mocht Jennifer een nummer zingen in de theatershow van Karin Bloemen, ''Volle Bloei'', in het DeLaMar theater Amsterdam.

Op dit moment zingt Jennifer vooral bij bruiloften, ceremonies, kerken, evenementen en op kleine feestjes. Dit doet ze meestal onder begeleiding van akoestische begeleiding (piano/gitaar) combo's of onder begeleiding van disco coverband Défusion. (Ook op Gigstarter te vinden).

Een kleine greep haar repertoire:

Amy Winehouse -Valerie
Adele - Someone like you
Alexandra Burke - Halleluja
Aretha Franklin - Natural Woman
Beatles - Blackbird
Bruno Mars - Just the way you are
Bill Withers - Ain’t no sunshine
Caro Emerald - Night like this
Carol King - You've got a friend
Coldplay - Fix You
Cristina Perry - A thousand years
Cyndi Lauper - True Colours
Dionne Warwick - That's what friends are for
Ellie Goulding - How long will I love you
Eva Cassidy - Fields of gold
Heart - Alone
Joe Cocker - You are so beautiful
John Legend - All of me
Justin Bieber - Sorry
Krezip - Lost whitout you
Norah Jones - Don't know why
Racoon - Love you more
Stevie Wonder - I wish
Trijntje Oosterhuis - Kom vlieg met me mee
Whitney Houston - I will always love you
Frank Sinatra - Fly me to the moon
Chaka Khan - Ain't nobody
Maria Mena - Just hold me
Maan - Jij bent de liefde
Michael Bublé - Home
Maroon 5 - Sunday Morning
Michael Jackson - Rock with you
Katie Melua - Nine million bicycles
Ed Sheeran - Thinking out loud
Van Morrison - Moondance

Instagram: @JenniferTerwelMusic
Twitter: @JenniferTerwelMusic
YouTube: JenniferTerwelMusic
Facebook: /JenniferTerwelMusic

Muziek

Jennifer Terwel - Jij bent ...

Jennifer Terwel - I wish

Jennifer Terwel - If I were...

Reviews

Door op 13/01/2020

Jennifer en Gerben hebben fantastische gezongen op onze borrel. Ze zorgden voor een intieme en gezellige sfeer. Het repertoire is eigentijds en de tweestemmigheid was prachtig.
Het contact met Jennifer verliep heel erg soepel. Jennifer en Gerben hadden hun eigen muziekset mee en dit klonk top.
Zeer professioneel stel. Bedankt!

Door op 05/01/2020

Het optreden van Jennifer, samen met Gerben, tijdens onze eindejaarsshow was een schot in de roos. De klanten reageerden allemaal enthousiast - evenals onze medewerkers! Sfeervol - muzikaal en voor herhaling vatbaar!

Door op 29/12/2019

Het was een super gaaf optreden! zeker voor herhaling vatbaar, iedereen heeft genoten.

Optredens van Jennifer Terwel

Meer optredens

Contact

Jennifer Terwel, Pop, Romantiek, Soul soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jennifer

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jennifer Terwel

Jennifer Terwel is een solo-artiest uit Alkmaar e.o. . Jennifer Terwel maakt vooral muziek in de genres Pop, Romantiek & Soul. Jennifer Terwel heeft sinds de inschrijving op 12/02/2017 in totaal 55 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jennifer Terwel klinkt als: Amy Winehouse, Aretha Franklin, John Legend, Stevie Wonders, Cristina Perry, Duffy, Adele, Alicia Keys, Eric Clapton, Whitney Houston, Eva Cassidy, Beyonce, Celine Dion, Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace, Frank Sinatra, Cyndi Louper, Ed Sheeran. Het repertoire van Jennifer Terwel bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Jennifer Terwel krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 40 reviews.

Jennifer Terwel hanteert een richtprijs van €200 - €650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.