Just for You - Sfeermuziek Jazz, Bossa Nova en Pop , Easy Listening, Jazz, Bossa nova ensemble

Live Muziek & Shopping

Just for You - Sfeermuziek Jazz, Bossa Nova en Pop

Check het profiel!

16/12/2018 14:00

Live (achtergrond-)muziek met een unieke setup!

Live muziek met een unieke setup!

Wanneer de ruimte beperkt is óf wanneer u een act zoekt met een unieke uitstraling dan bieden Mr. Lee & Mrs. G. u dé oplossing.

Deze setup houdt in dat zich op slechts 1 m2 alle benodigde instrumenten en apparatuur bevinden. Bovendien is de setup uiterst mobiel en snel te verplaatsen.
Met slechts 1 stopcontact bent u verzekerd van een professioneel verantwoorde muzikale omgeving.

Mr. Lee & Mrs. G. brengen een gevarieerd muzikaal programma met zowel zang als instrumentale muziek.

Begeleid door uniek gearrangeerde orkestbanden welke bestaan uit een subtiele basis van (contra)bas, akoestische (jazz)gitaar en drums, veelal bespeeld met brushes (vegertjes) klinken Mr. Lee & Mrs. G. als een akoestisch combo. Daarnaast beschikken zij tevens over een repertoire met meer hedendaagse klanken. Maar altijd op het juiste geluidsniveau naar wens van de opdrachtgever.

Mr. Lee & Mrs. G. Spelen weliswaar versterkt maar... door de professionele arrangementen en de akoestische live begeleiding kunnen Mr. Lee & Mrs. G. absoluut unplugged klinken.

Achtergrondmuziek welke niet opdringerig is maar zorgt voor een sfeervolle omgeving welke een gesprek zeker niet in de weg staat.

Met onze, speciaal voor dit doel gekozen, geluidsinstallatie zult u nooit met piepende oren de locatie van ons optreden verlaten.

U wordt getrakteerd op een zangeres (Mrs. G.) met een bijzonder prettige zangstem welke u zeker in vervoering zult brengen. Live begeleid door Mr. Lee op ukelele, saxofoon, mondharmonica, EWI en... piano.! (Maar toch binnen die 1 m2).

Wanneer er dansmuziek gewenst is en/of het volume een tandje omhoog moet, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Mr. Lee & Mrs. G. treden ook op onder de naam Just for You - Piano & More.
De opstelling neemt dan meer ruimte in beslag door het gebruik van een witte vleugel en instrumenten welke er omheen geplaatst zijn.Datum
16/12/2018
Tijd
14:00
Entreeprijs
Gratis
Locatie
Weert
Nieuwe Markt 30, 6001EL Weert
Weert

Optredens van Just for You - Sfeermuziek Jazz, Bossa Nova en Pop


Er staan nog geen events in de agenda van Just for You - Sfeermuziek Jazz, Bossa Nova en Pop .