LG - Feel Good Music - Sfeermuziek jazz, bossanova en pop...

  (12)
  • Ensemble   /   Woudrichem
  • #Easy Listening #Jazz #Bossa nova
  • Klinkt als Astrud Gilberto, Caro Emerald, Laura Fygi, Sade en Carpenters.
  • 14 geverifieerde boekingen

Indicatie €375 - €749

Stuur een persoonlijk bericht naar LG - Feel Good Music - Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo

Check beschikbaarheid
LG - Feel Good Music - Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo, Easy Listening, Jazz, Bossa nova ensemble

LG - Feel Good Music

Onder deze naam begeven Leo en Angélique zich in de muziekwereld. Zoals de naam enigszins al aangeeft is LG - Feel Good Music niet alleen geschikt voor grotere partijen maar zeker ook voor intiemere gelegenheden van kleinere groepen. De kracht zit hem in de uitstraling, de verrassende arrangementen, de mooie heldere zangstem van Angélique, multi-instrumentalist Leo en, last but no least, het aangename volume waarmee zij optreden. Natuurlijk is de White Baby Grand met verlichting de eyecatcher. Deze witte vleugel geeft een extra chique uitstraling bij de opstelling van Just for You. Maar daarnaast kunt u o.a. instrumenten verwachten als bijvoorbeeld alt sax, sopraan sax, gitaar, ukelele, mondharmonica en toetsen. Tevens heeft LG - Feel Good Music een EWI in hun instrumentarium opgenomen. Dit is een electronisch blaasinstrument waarmee andere blaasinstrumenten als o.a. trompet, trombone, klarinet, dwarsfluit, panfluit, etc. tot in de perfectie nagebootst worden. En omdat dit electronisch is (draadloos!) hoeft u dus ook niet bang te zijn dat de trompet bijvoorbeeld plotseling oorverdovend in uw oren zal schetteren.
Zowel instrumentaal als vocaal staat LG - Feel Good Music ijzersterk. Bijzonder geschikt voor o.a. recepties, diners, verjaardag, jubileum, huwelijks-ceremonie en/of -feest, Kerst- en/of Paas-brunch, bedrijfsopeningen, bijeenkomsten etc. etc.
Één van bovenstaande gelegenheden zonder muziek valt al snel 'dood'. LG - Feel Good Music zorgt voor het perfecte 'muzikale behang'. Met de chique en sfeervolle (achtergrond)muziek van LG - Feel Good Music
maakt u van uw ‘party’ een ‘geslaagde party’.

Maar ook wanneer dansmuziek gewenst is bent u bij LG - Feel Good Music aan het juiste adres. Just for You zorgt voor stijldans muziek in strikt danstempo. Quickstep, tango, Engelse wals, rumba, cha-cha of jive; geen probleem voor LG - Feel Good Music Maar ook soul-, disco-, rock 'n roll- en reggae muziek zit in het repertoire van Just for You. En altijd in een uniek verrassend arrangement gestoken.
LG - Feel Good Music, een onlosmakelijk duo met sfeer- en achtergrondmuziek op aangenaam volume voor de juiste muzikale omlijsting van uw festiviteit.

Daarnaast brengt LG - Feel Good Music ook speciale seniorenprogramma’s. Dit zijn speciaal samengestelde programma’s welke naar wens kunnen variëren van 2 x 30 minuten tot 2 x 45 minuten of 1 x 60 minuten.
Zo is er een algemeen programma (‘See You Later Alligator’)

In feite zijn dit eigenlijk theaterprogramma welke geschikt is om op iedere locatie gebracht te worden. Het gaat hierbij niet om zomaar liedjes zingen maar de muziek wordt middels een rode draad met elkaar verbonden.

(Speciaal voor zorgcentra e.d. hanteren wij aangepaste tarieven.)

Informeer naar de mogelijkheden.

LG - Feel Good Music
Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar.

Muziek

Rollercoaster

DEMO - LOUNGE (JAZZ - BOSSA)

Demo - Up-tempo

Reviews

Door op 09/07/2022

Bruiloft 1 juli 2022.
‘Just for You heeft iets geweldigs neergezet op onze bruiloft! Het boeken ging al super. Ze denken mee en staan voor alle ideeën open. Na een korte bespreking bleek al snel dat onze ideeën op elkaar aansloten en kregen we er al helemaal zin in. Wij als jong koppel zochten een jazzy band maar die wel een hippe swing kon neerzetten. Just for You is er in geslaagd om tijdens de borrel, het diner en het laatste uurtje dansen een geweldig muzikale beleving neer te zetten. Alle gasten en wij zelf hebben er van genoten!’

Door op 31/10/2021

Wij Carla en Frans waren vanavond 30 oktober 50 jaar getrouwd. Met een gezelschap van meer dan 50 mensen vierden wij dat feest in een mooie zaal in Wageningen. De avond werd nog meer buitengewoon omdat aan mijn vader postuum het Mobilisatie oorlogskruis werd uitgereikt door de commandant van het Bataljon Limburgse Jagers. Deze bijzondere avond werd sfeer vol , en muzikaal van grote klassen begeleid door Just for You van de Fam. Gerritse. Het programma werd op hun initiatief aangepast aan de bijzondere gebeurtenis . Het was klasse, warm , gewoon geweldig. ook de kinderen , die er waren zaten ademloos te luisteren , op de grond voor hen. . Ik weet zeker, dat de aanwezigen op deze avond boij bijzondere gelegenheden waar muziek de avond mooi maakt hen zal uitnodigen. Wij willen hen nogmaals uit het diepste van ons hart danken voor hun klassen optreden , het was af.

Door op 15/04/2019

Mede door de muzikale omlijsting van JFY-Piano & More was het een fantastische avond. Wat een lekkere sfeertje weten zij te brengen. Ook top de stukken op de Sax!! Voor een volgend feestje gaan we jullie zeker weer inhuren! Bedankt!

Optredens van LG - Feel Good Music - Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo

Meer optredens

Contact

LG - Feel Good Music - Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo, Easy Listening, Jazz, Bossa nova ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Leo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over LG - Feel Good Music - Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo

LG - Feel Good Music - Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo is een ensemble uit Woudrichem. LG - Feel Good Music - Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo speelt muziek in de stijlen Easy Listening, Jazz & Bossa nova. LG - Feel Good Music - Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo heeft sinds de inschrijving op 02/03/2016 in totaal 14 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van LG - Feel Good Music - Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo klinkt als: Astrud Gilberto, Caro Emerald, Laura Fygi, Sade en Carpenters.. Het repertoire van LG - Feel Good Music - Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: LG - Feel Good Music - Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 12 reviews.

LG - Feel Good Music - Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo hanteert een richtprijs van €375 - €749 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.