Just for You - Sfeermuziek Jazz, Bossa Nova en Pop

  (14)
  • Ensemble   /   Woudrichem
  • #Easy Listening #Jazz #Bossa nova
  • Klinkt als Astrud Gilberto, Caro Emerald, Laura Fygi, Sade en Carpenters.
  • 16 geverifieerde boekingen

Indicatie €375 - €1449

Stuur een persoonlijk bericht naar Just for You - Sfeermuziek Jazz, Bossa Nova en Pop

Check beschikbaarheid
Just for You - Sfeermuziek Jazz, Bossa Nova en Pop , Easy Listening, Jazz, Bossa nova ensemble

Just for You

Onder deze naam begeven Leo en Angélique zich in de muziekwereld. Zoals de naam enigszins al aangeeft is Just for You niet alleen geschikt voor grotere partijen maar zeker ook voor intiemere gelegenheden van kleinere groepen. De kracht zit hem in de uitstraling, de verrassende arrangementen, de mooie heldere zangstem van Angélique, multi-instrumentalist Leo en, last but no least, het aangename volume waarmee zij optreden. Natuurlijk is de White Baby Grand met verlichting de eyecatcher. Deze witte vleugel geeft een extra chique uitstraling bij de opstelling van Just for You. Maar daarnaast kunt u o.a. instrumenten verwachten als bijvoorbeeld alt sax, sopraan sax, gitaar, ukelele, mondharmonica en toetsen. Tevens heeft Just for You een EWI in hun instrumentarium opgenomen. Dit is een electronisch blaasinstrument waarmee andere blaasinstrumenten als o.a. trompet, trombone, klarinet, dwarsfluit, panfluit, etc. tot in de perfectie nagebootst worden. En omdat dit electronisch is (draadloos!) hoeft u dus ook niet bang te zijn dat de trompet bijvoorbeeld plotseling oorverdovend in uw oren zal schetteren.
Zowel instrumentaal als vocaal staat Just for You ijzersterk. Bijzonder geschikt voor o.a. recepties, diners, verjaardag, jubileum, huwelijks-ceremonie en/of -feest, Kerst- en/of Paas-brunch, bedrijfsopeningen, bijeenkomsten etc. etc.
Één van bovenstaande gelegenheden zonder muziek valt al snel 'dood'. Just for You zorgt voor het perfecte 'muzikale behang'. Met de chique en sfeervolle (achtergrond)muziek van Just for You
maakt u van uw ‘party’ een ‘geslaagde party’.

Maar ook wanneer dansmuziek gewenst is bent u bij Just for You aan het juiste adres. Just for You zorgt voor stijldans muziek in strikt danstempo. Quickstep, tango, Engelse wals, rumba, cha-cha of jive; geen probleem voor LG - Feel Good Music Maar ook soul-, disco-, rock 'n roll- en reggae muziek zit in het repertoire van Just for You. En altijd in een uniek verrassend arrangement gestoken.
Just for You een onlosmakelijk duo met sfeer- en achtergrondmuziek op aangenaam volume voor de juiste muzikale omlijsting van uw festiviteit.

Daarnaast brengt Just for You ook speciale seniorenprogramma’s. Dit zijn speciaal samengestelde programma’s welke naar wens kunnen variëren van 2 x 30 minuten tot 2 x 45 minuten of 1 x 60 minuten.
Zo is er een algemeen programma (‘See You Later Alligator’)

In feite zijn dit eigenlijk theaterprogramma welke geschikt is om op iedere locatie gebracht te worden. Het gaat hierbij niet om zomaar liedjes zingen maar de muziek wordt middels een rode draad met elkaar verbonden.

(Speciaal voor zorgcentra e.d. hanteren wij aangepaste tarieven.)

Informeer naar de mogelijkheden.

Just for You
Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar.

Muziek

Rollercoaster

DEMO - LOUNGE (JAZZ - BOSSA)

Demo - Up-tempo

Reviews

Door op 04/07/2023

Contact was top. Begon al met verwijzing naar bekende artiesten zodat heel duidelijk werdt welke muziek stijl ze brengen. Daarna samen gekeken naar de beste plek voor de muzikanten voor hun optreden. Doordat we redelijk dicht bij wonen kon in de middag de soundcheck al gedaan worden waardoor we al vroeg bevestigd werden in onze goede keuze. De avond was top en kreeg een speciaal tintje door de 3 nummers gedraaid tijdens het formele gedeelte van onze GP die omgezet waren naar het genre van de muzikanten.
Al onze gasten waren enthousiast over ze wat aangeeft dat ze ook goed aanvoelde wat de gasten leuk vonden. Kort samengevat: goed overleg vooraf waardoor er geen twijfel is wat ze brengen en de avond zelf overtrof de hooggespannen verwachtingen.

Door op 07/06/2023

Ontspannen, vriendelijk en professioneel.
Alle gasten waren enthousiast over het optreden en muzikaliteit.
Leo bespeelt diverse instrumenten waar de gasten hun verwondering over uitspraken. Angélique zong zuiver en met verve. Het geheel overstemde niet de gesprekken. Kortom, het was een geslaagde avond!

Door op 09/07/2022

Bruiloft 1 juli 2022.
‘Just for You heeft iets geweldigs neergezet op onze bruiloft! Het boeken ging al super. Ze denken mee en staan voor alle ideeën open. Na een korte bespreking bleek al snel dat onze ideeën op elkaar aansloten en kregen we er al helemaal zin in. Wij als jong koppel zochten een jazzy band maar die wel een hippe swing kon neerzetten. Just for You is er in geslaagd om tijdens de borrel, het diner en het laatste uurtje dansen een geweldig muzikale beleving neer te zetten. Alle gasten en wij zelf hebben er van genoten!’

Optredens van Just for You - Sfeermuziek Jazz, Bossa Nova en Pop

Meer optredens

Contact

Just for You - Sfeermuziek Jazz, Bossa Nova en Pop , Easy Listening, Jazz, Bossa nova ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Leo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Just for You - Sfeermuziek Jazz, Bossa Nova en Pop

Just for You - Sfeermuziek Jazz, Bossa Nova en Pop is een ensemble uit Woudrichem. Just for You - Sfeermuziek Jazz, Bossa Nova en Pop speelt muziek in de stijlen Easy Listening, Jazz & Bossa nova. Just for You - Sfeermuziek Jazz, Bossa Nova en Pop heeft sinds de inschrijving op 02/03/2016 in totaal 16 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Just for You - Sfeermuziek Jazz, Bossa Nova en Pop klinkt als: Astrud Gilberto, Caro Emerald, Laura Fygi, Sade en Carpenters.. Het repertoire van Just for You - Sfeermuziek Jazz, Bossa Nova en Pop bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Just for You - Sfeermuziek Jazz, Bossa Nova en Pop krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 14 reviews.

Just for You - Sfeermuziek Jazz, Bossa Nova en Pop hanteert een richtprijs van €375 - €1449 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.