Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo ‘Just for You - P...

  (11)
  • Ensemble   /   Woudrichem
  • #Easy Listening #Jazz #Bossa nova
  • Klinkt als Astrud Gilberto, Caro Emerald, Laura Fygi, Sade en Carpenters.
  • 13 geverifieerde boekingen

Indicatie €375

Stuur een persoonlijk bericht naar Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo ‘Just for You - Piano & More’

Check beschikbaarheid
 Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo ‘Just for You - Piano & More’, Easy Listening, Jazz, Bossa nova ensemble

Just for You – Piano & More

Onder deze naam begeven Leo en Angélique zich in de muziekwereld. Zoals de naam enigszins al aangeeft is Just for You niet alleen geschikt voor grotere partijen maar zeker ook voor intiemere gelegenheden van kleinere groepen. De kracht zit hem in de uitstraling, de verrassende arrangementen, de mooie heldere zangstem van Angélique, multi-instrumentalist Leo en, last but no least, het aangename volume waarmee zij optreden. Piano & More. Dit geeft eigenlijk al aan dat men meer kan verwachten van dit duo. Natuurlijk is de White Baby Grand met verlichting de eyecatcher. Deze witte vleugel geeft een extra chique uitstraling bij de opstelling van Just for You. Maar daarnaast kunt u o.a. instrumenten verwachten als bijvoorbeeld alt sax, sopraan sax, gitaar, ukelele, mondharmonica en toetsen. Tevens heeft Just for You een EWI in hun instrumentarium opgenomen. Dit is een electronisch blaasinstrument waarmee andere blaasinstrumenten als o.a. trompet, trombone, klarinet, dwarsfluit, panfluit, etc. tot in de perfectie nagebootst worden. En omdat dit electronisch is (draadloos!) hoeft u dus ook niet bang te zijn dat de trompet bijvoorbeeld plotseling oorverdovend in uw oren zal schetteren.
Zowel instrumentaal als vocaal staat Just for You ijzersterk. Bijzonder geschikt voor o.a. recepties, diners, verjaardag, jubileum, huwelijks-ceremonie en/of -feest, Kerst- en/of Paas-brunch, bedrijfsopeningen, bijeenkomsten etc. etc.
Één van bovenstaande gelegenheden zonder muziek valt al snel 'dood'. Just for You zorgt voor het perfecte 'muzikale behang'. Met de chique en sfeervolle (achtergrond)muziek van Just for You
maakt u van uw ‘party’ een ‘geslaagde party’.

Maar ook wanneer dansmuziek gewenst is bent u bij Just for You aan het juiste adres. Just for You zorgt voor stijldans muziek in strikt danstempo. Quickstep, tango, Engelse wals, rumba, cha-cha of jive; geen probleem voor Just for You. Maar ook soul-, disco-, rock 'n roll- en reggae muziek zit in het repertoire van Just for You. En altijd in een uniek verrassend arrangement gestoken.
Just for You, een onlosmakelijk duo met sfeer- en achtergrondmuziek op aangenaam volume voor de juiste muzikale omlijsting van uw festiviteit.

Daarnaast brengt Just for You ook speciale seniorenprogramma’s. Dit zijn speciaal samengestelde programma’s welke naar wens kunnen variëren van 2 x 30 minuten tot 2 x 45 minuten of 1 x 60 minuten.
Zo is er een algemeen programma (‘See You Later Alligator’) en een Kerstprogramma (‘Een Bijzonder Kerstverhaal’).

In feite zijn dit eigenlijk theaterprogramma’s welke geschikt zijn om op iedere locatie gebracht te worden. Het gaat hierbij niet om zomaar liedjes zingen maar de muziek wordt middels een rode draad met elkaar verbonden.
Bij het Kerstprogramma wordt een verhaal verteld waarbij bekende Kerstnummers de revue passeren en waar diverse ludieke en verrassende elementen in zitten.

(Speciaal voor zorgcentra e.d. hanteren wij aangepaste tarieven.)

Informeer naar de mogelijkheden.

Just for You - Piano & More
Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar.

Muziek

Something Stupid

Let It Snow

DEMO - LOUNGE (JAZZ - BOSSA)

Reviews

Door op 31/10/2021

Wij Carla en Frans waren vanavond 30 oktober 50 jaar getrouwd. Met een gezelschap van meer dan 50 mensen vierden wij dat feest in een mooie zaal in Wageningen. De avond werd nog meer buitengewoon omdat aan mijn vader postuum het Mobilisatie oorlogskruis werd uitgereikt door de commandant van het Bataljon Limburgse Jagers. Deze bijzondere avond werd sfeer vol , en muzikaal van grote klassen begeleid door Just for You van de Fam. Gerritse. Het programma werd op hun initiatief aangepast aan de bijzondere gebeurtenis . Het was klasse, warm , gewoon geweldig. ook de kinderen , die er waren zaten ademloos te luisteren , op de grond voor hen. . Ik weet zeker, dat de aanwezigen op deze avond boij bijzondere gelegenheden waar muziek de avond mooi maakt hen zal uitnodigen. Wij willen hen nogmaals uit het diepste van ons hart danken voor hun klassen optreden , het was af.

Door op 15/04/2019

Mede door de muzikale omlijsting van JFY-Piano & More was het een fantastische avond. Wat een lekkere sfeertje weten zij te brengen. Ook top de stukken op de Sax!! Voor een volgend feestje gaan we jullie zeker weer inhuren! Bedankt!

Door op 24/02/2019

We hebben dit duo geboekt voor mijn 50ste verjaardag. De afspraken waren duidelijk en allemaal nagekomen. Mede dankzij Just for You - Piano & More..heb ik een fantastisch onvergetelijk feest gehad....de gasten en het Grand cafe waar het feest gevierd werd hebben het er nog steeds over hoe goed werd in gespeeld op de aanwezige. Een heel professioneel en gevarieerd optreden!
Echt een aanrader! ;-)

Optredens van Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo ‘Just for You - Piano & More’

Meer optredens

Contact

 Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo ‘Just for You - Piano & More’, Easy Listening, Jazz, Bossa nova ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Leo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo ‘Just for You - Piano & More’

Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo ‘Just for You - Piano & More’ is een ensemble uit Woudrichem. Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo ‘Just for You - Piano & More’ speelt muziek in de stijlen Easy Listening, Jazz & Bossa nova. Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo ‘Just for You - Piano & More’ heeft sinds de inschrijving op 02/03/2016 in totaal 13 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo ‘Just for You - Piano & More’ klinkt als: Astrud Gilberto, Caro Emerald, Laura Fygi, Sade en Carpenters.. Het repertoire van Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo ‘Just for You - Piano & More’ bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo ‘Just for You - Piano & More’ krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 11 reviews.

Sfeermuziek jazz, bossanova en pop duo ‘Just for You - Piano & More’ hanteert een richtprijs van €375 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.