SILVER POCKETS FULL, Pop, Indie Rock, Alternatief band

Live @ Café Bonny & Clyde

SILVER POCKETS FULL

Check het profiel!

02/12/2017 22.30 uur

Vluchtgedrag. Ongeduld. Zelfoverschatting. Perfectionisme. Doodgaan. Paniekaanvallen. Stuklopende relaties. Verlatingsangst. De thematiek van de songs van Silver Pockets Full voorspelt een zware bevalling. Niets is echter minder waar. De band verpakt zijn boodschap in frisse melodieën en pakkende refreintjes.

Silver Pockets Full tourt na hun debuutalbum ‘Where We’re Coming From ’ langs podia, festivals, radioshows en huiskamers in Nederland. Dit in eigen beheer geproduceerde album werd door 3voor12 genomineerd voor ‘Beste Album 2016’.

De indie-americana van Silver Pockets Full wordt als ‘soulfull, catchy en feel-good’ beschreven door programmeurs en radiopresentatoren. In de pers worden vergelijkingen getrokken met CNS&Y, Calexico, The Jayhawks en Counting Crows.

De shows van Silver Pockets Full barsten van de positiviteit en energie, waarbij de band live graag de tijd neemt om hun publiek mee te nemen op verkenning langs alle mogelijke versies van hun songs. Silver Pockets Full is een doordenderende trein die je dus zeker niet moet missen!Datum
02/12/2017
Tijd
22.30 uur
Entreeprijs
gratis
Locatie
Café Bonny & Clyde
De Joncheerelaan 4, Nijverdal
Nijverdal

Optredens van SILVER POCKETS FULL