Just for You - Sfeermuziek Jazz, Bossa Nova en Pop , Easy Listening, Jazz, Bossa nova ensemble

LIVE AT LUST

Just for You - Sfeermuziek Jazz, Bossa Nova en Pop

Check het profiel!

24/11/2018 19:30

Zaterdagavond 24 november is het weer tijd voor LIVE AT LUST.

Op deze avond kunt u heerlijk diner of borrelen met live muziek. Voor deze editie hebben wij Just for You – Piano & More uitgenodigd om voor u heerlijke soul muziek te spelen.

Afgelopen maand hebben wij bij Grand café LUST een feest mogen verzorgen, waar dit duo de hele avond heerlijke soul muziek heeft gespeeld. Wij waren erg enthousiast en wisten meteen dat we dit duo moesten uitnodigen voor de volgende editie van LIVE AT LUST, en dat is gelukt!

Leo en Angélique vormen samen het duo Just for You – Piano & More. Samen spelen ze van 19.30 tot 23.00 heerlijke live muziek. Naast de mooie stem van Angélique maken zij ook gebruik van verschillende instrumenten en hebben ze een White Baby Grand, een mooie vitte vleugel. Zowel instrumentaal als vocaal staat Just for You ijzersterk.

Just for You zal spelen van 19.30 tot 23.00. Uiteraard zullen zij te horen zijn in de serre en binnen. Wilt u in een sfeervolle setting dineren of borrelen? Reserveer dan even een tafeltje, wij verwachten een drukke en gezellig avond!

Wij zien u graag zaterdag 24 november!

LUSTDatum
24/11/2018
Tijd
19:30
Entreeprijs
Wilt u in een sfeervolle setting dineren of borrelen? Reserveer dan even een tafeltje, wij verwachten een drukke en gezellig avond!
Locatie
Nijkerk
Plein 2
Nijkerk

Optredens van Just for You - Sfeermuziek Jazz, Bossa Nova en Pop


Er staan nog geen events in de agenda van Just for You - Sfeermuziek Jazz, Bossa Nova en Pop .