SILVER POCKETS FULL, Pop, Indie Rock, Alternatief band

Kroepoekfabriek - Support Mercy John

SILVER POCKETS FULL

Check het profiel!

10/03/2019 15:00

SILVER POCKETS FULL OPENT VOOR MERCY JOHN

Op zondag 10 maart opent Silver Pockets Full voor americana singer-songwriter Mercy John in De Kroepoekfabriek. Na een optreden als voorprogramma voor JW Roy én Silver Pockets Full in De KF, mag Mercy John nu zelf met band aan de bak op dit podium. Een must-see voor liefhebbers van Tom Petty, Bruce Springsteen of Ryan Adams!

MERCY JOHN
De Brabantse Mercy John maakt americana, geïnspireerd door mannen als Tom Petty, Bruce Springsteen en Ryan Adams. John’s jeugd op het platteland van Noord-Brabant klinkt door in de muziek die hij maakt. Na een succesvol debuutalbum, met airplay op radiostations als NPO Radio 2 en 3FM, mocht John mee op tour met Danny Vera en JW Roy. Met Roy stond Mercy John twee jaar geleden al in De Kroepoekfabriek, maar toen als voorprogramma. Tijd voor een eigen show!

De huidige tour van Mercy John valt samen met de release van zijn tweede album ‘Let It Go Easy’. Het album zal een meer volwassen geluid laten horen van John. Daarnaast blijven de americana-invloeden, maar zullen de songs rauwer en steviger klinken. Met de tracks op ‘Let It Go Easy’ en die van debuutalbum ‘This Ain’t New York’ heeft Mercy John een breed repertoire om deze show bijzonder te maken.Datum
10/03/2019
Tijd
15:00
Entreeprijs
10,00
Locatie
Kroepoekfabriek
Kon. Wilhelminahaven ZZ 2a
Vlaardingen

Optredens van SILVER POCKETS FULL