BOXRUBA, Pop, Alternatief, Indie Rock band

BOXRUBA @ Boer Zoekt Band Festival

BOXRUBA

Check het profiel!

17/04/2016 19:15u

Boer Zoekt Band is een muziek-festival dat wordt georganiseerd door de stichting Boer zoekt Band, bestaande uit Jeroen van Lier en Guido van Eijk, met medewerking van café d'n Boer, Paul Roskam, Aart Habraken, 2nFUSE en Kippenvel ontwerp.

Dit festival werd voor het eerst georganiseerd in april 2008 in het kleine café 'den Boer' aan de Corpus in Boxtel (N-BR).

Het doel van dit evenement is om bandjes uit de omgeving een podium te bieden om hun (eigen) muziek ten gehore te brengen.

Na een voorzichtige maar overweldigende start volgde er jaarlijks met evenveel succes een volgende editie. Met grotere line-ups stond het piepkleine podium van het Boxtelse café urenlang wederom bomvol met rasmuzikanten. En allemaal speelden ze volop eigen nummers, hetgeen door het talrijk opgekomen publiek werd gewaardeerd. Bij de derde editie in 2010 werd het festival dan ook uitgebreid met een pré-party op zaterdagavond waarop plaatselijke coverbands de sterren van de hemel speelden en de perfecte toon werd gezet voor de zondag. Tijdens deze tweede dag zijn er sindsdien twee podia; het binnenpodium ‘d’n Boer’ en buiten het ‘Berend Roskam Podium’, genoemd naar de in 2010 overleden drummer die van meet af aan een grote stimulans voor de organisatie was om dit initiatief door te zetten. Boer zoekt Band blijkt een succesformule!

Boer zoekt Band heeft zijn bestaansrecht bewezen en onderscheidt zich van andere muziekfestivals door zijn puurheid en grote mate van intimiteit. Publiek en muzikanten zijn letterlijk zo dicht bij elkaar dat beide partijen volledig en intens kunnen genieten van het creëren van muziek. Er is een groot ons kent ons-gevoel en dit verbroedert de Boxtelse muziekharten. Een betere ontmoeting is niet te evenaren en biedt een perfecte voorbereiding op het verdere festivalzeisoen.

Dankzij de steun van de Gemeente Boxtel en de sponsoren is het mogelijk om Boer zoekt Band mogelijk te maken en gratis toegankelijk te laten zijn voor het publiek. Stichting Boer zoekt Band is de Gemeente Boxtel en alle sponsoren dan ook zeer erkentelijk voor hun bijdrage.Datum
17/04/2016
Tijd
19:15u
Locatie
Corpus 2, 5282 MH Boxtel
Boxtel

Optredens van BOXRUBA


Er staan nog geen events in de agenda van BOXRUBA.