BOXRUBA

  (3)
  • Band   /   Boxtel / Den Haag
  • #Pop #Alternatief #Indie Rock
  • Klinkt als Foals, Red Hot Chili Peppers, Incubus, Mutemath
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €550

Stuur een persoonlijk bericht naar BOXRUBA

Check beschikbaarheid
BOXRUBA, Pop, Alternatief, Indie Rock band

BOXRUBA maakt alternative indie-rock met aanstekelijke, besmettelijke hooks en staat bekend om zijn energieke liveshow. Met de eerste EP Shooting Sounds tourt de band in 2015 door binnen- en buitenland. In 2016 zal BOXRUBA zijn tweede EP uitbrengen, geproduceerd door Martijn Groeneveld (Dotan, John Coffey, Rondé).

Zanger Aymar groeit op aan de Arubaanse kust met cassettebandjes van Incubus, Johnny Cash, Red Hot Chili Peppers en Zuid-Amerikaanse Bossanova. Op zijn 19e verhuist hij voor zijn muziekcarrière naar Nederland. Na wat omzwervingen in verschillende bands hervindt hij zijn liefde voor rockmuziek bij vier ervaren muzikanten uit Noord-Brabant. Vanaf dan gaat de bal rollen.

In 2015 brengt BOXRUBA zijn eerste (zelfgeproduceerde) EP Shooting Sounds uit. Daarmee tourt de band door binnen- en buitenland, van ‘t Paard (Den Haag) tot NDRGRND (Nijmegen) en via radio interviews tot het Tazigen Festival in Berlijn, Duitsland. Medio 2015 gaat de band viral op YouTube met hun rockversie van Major Lazer’s Lean On. Rond de jaarwisseling van 2015-2016 zoekt de band de samenwerking met producer Martijn Groeneveld (Mailmen) voor de opnames van BOXRUBA’s tweede EP welke in 2016 wordt uitgebracht.

Muziek

Cautelous

Like Before

Backdoor Man

Reviews

Door op 27/06/2016

BoXruBa mailde hun bandinfo met de vermelding dat ze graag een keer wilden showcasen. De muziek klonk prima en de bandleden ambitieus, dus ik heb ze uitgenodigd voor een gig. Het contact verliep prima & het optreden was overtuigend. Op basis van dit concert heb ik ze ook geprogrammeerd op de mainstage van ons festival Come Out & Play, waar ze opnieuw een zeer goede indruk achterlieten bij zowel publiek als organisatie. Kan ze zeker aanbevelen!

Door op 21/06/2016

The performance of BoXruBa at Tazigen Festival in Berlin was really fantastic. I would greatly appreciate them and recommend to the people who loves real-uplifting-energetic-live music!

Door op 21/06/2016

Als programmeur van het kleine maar ook zo gezellige Limuscene Live festival in Liempde ken ik de bandleden van BOXRUBA nog uit de tijd dat ze onder de naam ENGO energiek aan de weg timmerden met zangeres Anja Kicken. Onder de naam BOXRUBA, met de Arubaanse zanger / gitarist Aymar als nieuwe frontman, was ik dan ook heel blij om op 1e pinksterdag 2014 het podium te kunnen bieden voor het eerste optreden van deze kwalitatief uitstekende band, en we werden niet teleurgesteld. De energie spatte werkelijk van het podium. Aymar is een geboren podiumbeest die samen met gitarist Roel en ''animal' Joost op drums visueel het publiek weet te pakken. Toetsenist Wouter en Tim op bas maken de sound compleet. BOXRUBA speelt hoofdzakelijk eigen werk dat niet in een hokje is te plaatsen. De energie en de passie van deze band is fenomenaal en dat merk je aan de interactie met het publiek dat heerlijk los gaat.

Contact

BOXRUBA, Pop, Alternatief, Indie Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Roel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over BOXRUBA

BOXRUBA is een band uit Boxtel / Den Haag. BOXRUBA speelt muziek in de genres Pop, Alternatief & Indie Rock. BOXRUBA heeft sinds de inschrijving op 23/03/2016 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van BOXRUBA klinkt als: Foals, Red Hot Chili Peppers, Incubus, Mutemath. Het repertoire van BOXRUBA bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: BOXRUBA krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

BOXRUBA hanteert een richtprijs van €350 - €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.