Vaker geboekt worden voor optredens?

Door Het Gigstarter Team op 07-03-2018

Ben jij een artiest en wil je vaker geboekt worden voor evenementen? Schrijf je dan in op Gigstarter, de grootste marktplaats voor live muziek van de Benelux. Boekingen en potentiele gigs komen binnen doordat opdrachtgevers jouw profiel zien op het platform. Dit contact met de opdrachtgevers zorgt ervoor dat jij vaker geboekt kan worden via Gigstarter.

Meld je nu gratis aan op Gigstarter

Fotogigstarter

Vaker geboekt worden voor optredens

Via Gigstarter regel je heel eenvoudig zelf jouw boekingen. Je maakt een profiel aan op het platform waarop per maand honderden boekers kijken of er een geschikte act is voor hun event. Door een compleet profiel te hebben word je gemakkelijker gevonden door de opdrachtgevers.

DIY boekingen en optredens

Tegenwoordig kan jij als artiest heel veel zelf. Van je promotiemateriaal maken tot aan je band samenstellen. Maar vanaf nu dus ook je optredens online regelen. Bij Gigstarter vragen we geen commissie voor optredens en is het gratis om een profiel te maken.

onlinewebsite

Makkelijk geboekt en gevonden worden

Via Gigstarter ben je gemakkelijk te vinden voor allerlei soorten boekers en opdrachtgevers. Ons online boekingssysteem is populair bij o.a. programmeurs, particulieren en bedrijven door heel het land. Plaats dus jouw profiel op het platform en kom in contact met deze partijen die meer live muziek op hun event willen hebben. Gigstarter is er voor jou als artiest dus schrijf je in.

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: boekers, gigstarter, optredens