Muzikale tips voor het Landjuweel festival 2017 op Ruigoord

Door Tom op 31-07-2017

Van woensdag 2 augustus tot en met zondag 6 augustus vindt het spetterende Landjuweel festival weer plaats op Ruigoord. Een festival vol muzikanten, kunstenaars en levensgenieters die zich verenigen om het Landjuweel te vieren. Omdat het programma weer uitpuilt van de goede acts hebben wij enkele tips voor optredens die je zeker moet gaan bezoeken!

The Fiscus – vrijdag 4 augustus, 15:00

Wees niet bang, de belastingdienst komt niet langs op Ruigoord! Verwacht een energieke band die lekkere indie rock maakt. The Fiscus is in 2016 opgericht en tourt deze hele zomer non-stop door binnen en buitenland. Deze middag gaan ze op het mooi ingerichte veld de mensen laten dansen op de catchy nummers.


Skere Heren – vrijdag 4 augustus, 21:00

Een geslaagde mix van Rap, Rock en Pop met teksten over het leven van skere twintigers. De Skere Heren zijn misschien wel een act die binnenkort een grote hit gaan scoren waardoor jij later kan zeggen; ‘Ik zag ze nog op Landjuweel spelen!.'

Ooostblok - zaterdag 5 augustus, 19:00

Tijd voor balkangekte op de zaterdag. Gewapend met blaasinstrumenten, gitaren en meer komen de klanken uit het Oostblok naar Landjuweel deze editie. Eerder deze zomer stonden de heren van Ooostblok op o.a. de Zwarte Cross en het BAM! festival en kregen daar iedereen enthousiast aan het hossen. Dit zal op Landjuweel niet anders zijn!


The Able Bodied Seaman Jazzband – zondag 6 augustus, 15:00

Een podium vol feest. Negen muzikanten, waarvan drie blazers plus een zangeres en zanger. The Able Bodied Seaman Jazzband bestaat (in wisselende formatie) al meer dan 30 jaar en heeft in die tijd een kenmerkende 'sound' en de nodige ervaring opgebouwd. Verwacht vrolijke en zeer dansbare swing en dixieland jazz om de laatste danspasjes van het festival eruit te gooien.


Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: ruigoord, landjuweel, gigstarter, the fiscus, skere heren, tips, 2017