Live muziek boeken voor de kerstborrel - Gigstarter tips

Door Tom op 21-11-2017

Het jaar afsluiten met live muziek, daar hebben veel mensen oren naar. Een ideaal moment om deze tijd muzikaal te gaan vieren is de jaarlijkse kerstborrel op het werk, de vereniging en meer. We hebben een aantal speciale acts uit de database van Gigstarter gekozen die een kerstborrel onvergetelijk kunnen maken.

Tenui

Intieme setting op de kerstborrel met een singer-songwriter

De talentvolle Tenui is een populaire artiest op Gigstarter. En met zijn opgewekte nummers en dito lach snap je ook meteen waarom boekers enthousiast worden bij het zien van zijn profiel. Met de gitaar op zijn rug komt hij graag langs om de kerstborrel nog sfeervoller te maken.

Backfield Brothers

Een swingende sfeer met jazz tijdens de kerstborrel

Drie broers die al hun hele leven samen muziek maken. Denk aan jazz, blues, gipsy en groove muziek. Wil je deze geoliede machine als achtergrond voor tijdens je kerstborrel? Benader ze direct via het profiel van Backfield Brothers.

Spinkit DJ

Dansen met een DJ op de kerstborrel

Een DJ die met alle apparatuur naar binnen komt rijden om van jouw kerstborrel meteen een feest te maken. Klinkt ideaal toch? DJ Spinkit kan met zijn mobiele DJ set voor dit feest zorgen. Vele festivals en bedrijfsfeesten zijn al opgeluisterd met het bezoek van Spinkit. De kerstborrel kan ook weer een uitstekende gelegenheid zijn om deze act in te huren.

Clare van den Berg

Mooie muziek voor bij de kerstborrel

Mix je alle bovenstaande elementen (intiem, dansen en swing) voor een ultieme sfeer op de kerstborrel, dan komt ook het profiel van Clare van den Berg bovendrijven. Haar verfijnde stemgeluid en gevoel voor muziek zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Voor vele soorten optredens geschikt lieten haar optredens via Gigstarter al zien.

Muziekliefhebbers, dit was een kleine greep uit onze database van meer dan 2000 artiesten. Neem een kijkje op ons platform Gigstarter waar je direct contact kan opnemen met de muzikanten. Boek live muziek, bands, DJs en meer voor jouw kerstborrel, bedrijfsfeest en oud en nieuwparty gemakkelijk en kosteloos via Gigstarter!

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: singer songwriter, tenui, lara olivia, dj, spinkit, live muziek, kerstborrel