Een verse lading muzikale acts via Gigstarter op Landjuweel 2016

Door Tom en Peter op 01-08-2016

Reis jij in augustus af naar Landjuweel? Verwacht weer bijzondere dagen op Ruigoord waar muzikanten, kunstenaars en levensgenieters zich verenigen om het Landjuweel te vieren onder de volle maan. Vandaag mogen we de muzikale acts die via Gigstarter op Landjuweel staan bekend maken!

OT AZOJ - zaterdag 13 augustus

Geen Landjuweel zonder een goed Balkan feest. En wie anders om deze opzwepende muziek te brengen dan de Amsterdamse topformatie OT AZOJ. Originele composities geserveerd op een bedje van Balkan-bop, Klezmer-rumba en Turkse grooves, overgoten met gierende solo’s en een knoflook likeur.


Wild Organ & Drums - vrijdag 12 augustus

Een duo met meer energie dan gehele bands bij elkaar. Wat deze heren allemaal uit een orgel en een drumstel krijgen moet je zelf ervaren want dit swingt de pan uit. Bekend als huisband van Tafel van Tijs mogen ze deze zomer eindelijk weer de festival weide in om te spelen. Laat de wilde muzikale beesten los!

De Funkstamatics - zaterdag 13 augustus

De Funkstamatics hebben één doel: de Funk in alle glorie brengen op het podium. Hun eerste demo onder de naam Euro Cinema werd meteen opgepikt door trendsettende funk DJ’s, waaronder Maestro. De band begon al snel met het opbouwen van een sterke live reputatie met shows die uitbarsten van de spanning en plezier. Ze mochten het Saint Paul Soul Jazz Festival openen, ‘s werelds meest vooraanstaande festival voor rauwe funk. Ruigoord, ready for the Funk?

De Skaggerz - vrijdag 12 augustus

Sinds jaar en dag brengen De Skaggerz uit Rotterdam de hardste party-reggae-ska-punk naar de Nederlandse podia en festivals. De zes bandleden slagen er telkens weer in om alledaagse momenten om te toveren in ware zweetsessies waar je als bezoeker geheid met meer energie uit komt dan dat je er in ging. Met liedjes over hoe mooi de wereld is, of juist niet. Over plezier, aso’s en meisjes. Allemaal verpakt in fijne Ska Muziek.


Nootmuskaat - donderdag 11 augustus

Vrolijk, Nederlandstalig en net dat portie humor wat je nodig hebt op deze festivaldag.
Het trio Nootmuskaat keert dit jaar terug op Landjuweel en komen ook nieuw werk spelen, we zijn benieuwd!

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: landjuweel, gigstarter, 2016, ot azoj, funkstamatics, de skaggerz, muziek, festival, amsterdam, wild organ and drums