Last Minute Gouden Tips voor ADE

Door Tom op 13-10-2015

Niet weg te slaan uit de Facebook tijdlijn en zelfs jouw vader heeft erover gelezen. Het jaarlijkse Amsterdam Dance Event staat weer voor de deur. Bevriende nachtvlinders fluisterden ons gouden tips in over feesten die nog niet uitverkocht zijn. Volg de tips en ga last minute naar de beste feesten of imponeer vrienden gewoon met jouw kennis. Bedank ons later maar.

Berlin ADE special: Stil vor Talent x Exploited

Woensdag 14 oktober snap je meteen waarom mensen als ware carnaval gangers de hele week vrij nemen in oktober. In de industriele Marktkantine kan je namelijk voor een meer dan schappelijke prijs feesten tot de ochtenduurtjes. Het Nederlandse platform Pleinvrees brengt een mooie ode aan Berlijn door voornamelijk de beste deep house van o.a. Oliver Koletzki naar de hoofdstad te brengen. Bonuspunten voor de mensen die vanaf het feest richting hun werk gaan.

https://www.facebook.com/events/806621089451065/

marktkantine

Cheeky Monday : renegade hardware takeover!

Afscheid nemen is altijd pijnlijk maar doen we het liefst met een feestje. Deze woensdag zal het label Renegade Hardware voor de allerlaatste keer een label night geven in de Winston Kingdom. Helaas heeft het roemruchte label niet lang geleden aangekondigd dat ze stoppen dus dit zal een onvergetelijke avond zijn met legendes uit de Drum and Bass scene!

https://www.facebook.com/events/1451346625171682/

URSL at ADE

Op vrijdag 16 oktober ga je richting Noord, naar de beruchte ITW-Loods die vol zit met dansgeschiedenis. Daar draaien namelijk de DJ’s van het label URSL zoals Sebo. De meeste artiesten op deze avond zijn al groot in Duitsland en spelen op festivals als Fusion. In Nederland is deze deep house gelukkig nog in rauwere tenten te bewonderen. Een stukje Berlijn in jouw hoofdstad zonder dat gekke deurbeleid.

https://www.facebook.com/events/1139948752685248/

dwarsdoor

Dans dwars door Amsterdam

Net zoals vorig jaar kunnen we zaterdag al dansend door de straten van Amsterdam een statement maken. In een week waarin vele zalen en clubs worden ge-exploiteerd claimen diverse organisatie de vrije ruimte om te dansen terug. Kom ook de straat op als je het tijd vindt dat er een alternatief komt voor de monocultuur van gereguleerde broedplaatsen en commerciële clubs. De stoet start om 13 uur op de Kop van het Java-Eiland en gaat dwars door het centrum met soundsystems uit de underground zoals Cirkus Klauterwerck & Betoeterd.

https://www.facebook.com/events/599262936876635/

ADE COMPASS AGENCY

Na de mars door de stad wordt van 17:00 tot 21:00 een showcase gegeven door Compass Agency om mensen kennis te laten maken met de nieuwe lijst aan talentvolle artiesten die de Nederlandse Bass scene gaan versterken. Het zal gratis zijn en iedereen is welkom om langs te komen in de Q-factory, drop that Bass.

https://www.facebook.com/events/613637438775895/

O.W.A.P. the ADE masters edition

Deze ADE sluiten we af met grote namen. O.W.A.P. is dit jaar namelijk ook weer van de partij. Het wordt een avond gevuld met ACID, smileys, confetti, rook en stroboscopen op de gloednieuwe locatie WAREHOUSE 22. Deze loods is nog nooit gebruikt voor feesten maar zal flink worden ingewijd tijdens deze kneiterharde editie. Met DJ's als: MASTERS AT WORK, TODD TERRY, DIMITRI, REMY en MIKE RISK.

https://www.facebook.com/events/793340950787670/

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: ADE, Gigstarter, tips, winston kingdom, URSL, Compass Agency, Bass scene, Deep House, Amsterdam, 2015, OWAP, Warehouse 22, Q Factory, Amsterdam Dance Event