Gigstarter tipt: live muziek boeken tijdens de feestdagen

Door Tom op 23-11-2016

We zien op Gigstarter alweer vele aanvragen voor live muziek tijdens de feestdagen voorbijkomen. Van kerstborrels op het werk tot grote gala’s in kastelen, de decembermaand moet uitgebreid gevierd worden. Ons platform heeft alle mogelijke genres en artiesten voor dit soort gelegenheden en daarom hebben we een speciale greep uit onze database gedaan.

Een huiskamerconcert met een singer-songwriter

Kiki Mettler

Mensen zitten rond de open haard en bij elkaar tijdens deze winterdagen. Maak deze kleine, intieme evenementen in december nog specialer en huur een singer-songwriter in. Bekijk hier ons gehele overzicht met singer-songwriters. Bijvoorbeeld de talentvolle Kiki Mettler die het afgelopen jaar haar persoonlijke liedjes speelde op Festival Mundial, radio Veronica en in Club Dauphine. Nodig haar uit voor jouw huiskamer nu het nog kan!Kiki Metler - I Can't Love Enough

Jazz voor tijdens kerst

Amsterdam Jazz Ambassadors

We hebben erg veel goede jazz artiesten op het platform. Neem gerust een kijkje in onze rijke jazz muzikanten overzicht. Zo zijn daar de Amsterdam Jazz Ambassadors. Een verzameling van steengoede jazzmuzikanten uit Amsterdam die in vele soorten samenstellingen op jouw feest willen spelen. We zagen ze spelen op onze FunkMis op Ruigoord en zijn nog steeds blij dat we daar opnames van hebben!

Amsterdam Jazz Ambassadors op de FunkMis

DJ om dansend het nieuwe jaar mee in te gaan

DJ LL! draait door

Zin om het jaar goed af te sluiten en een feest te bouwen? Op Gigstarter staan tientallen DJ’s die je maar wat graag laten dansen op jouw evenement, bedrijfsfeest of oud en nieuwparty. Als je van echte vinyl en platen houdt komt DJ LL! Draait graag naar jouw evenement. Door jarenlang verzamelen heeft ze een grote platencollectie opgebouwd waarmee ze een mooi feestje kan verzorgen, van soul tot pop en van reggae tot de disco hits.

compilatie DJ LL! draait door

Ideaal voor bij de kerstborrel

Nathalie Booij

Deze zangeres wisselt herkenbare covers feilloos af met haar eigen stijlvolle arrangementen, heerlijk herkenbaar voor bij de borrel. Kleurrijk, stralend en vol energie komt elk event tot leven met Nathalie Booij. Staat de champagne al koud?

Nathalie Booij medley

Muziekliefhebbers, dit was een kleine greep uit onze database van meer dan 1300 artiesten. Neem een kijkje op ons platform Gigstarter waar je direct contact kan opnemen met de muzikanten. Boek live muziek, bands, DJ’s en meer voor jouw kerstborrel, bedrijfsfeest en oud en nieuwparty gemakkelijk en kosteloos via Gigstarter!
.

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: muziek, kerst, bedrijfsfeest, band, feestdagen, boeken, huren, oud en nieuw, nathalie booij, kiki mettler