Gigstarter tips voor ADE 2018

Door Het Gigstarter Team op 15-10-2018

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is uitgegroeid tot 's werelds grootste festival en conferentie voor elektronische muziek. Met meer dan 2500 artiesten uit de hele wereld die optreden in 140 van de beste clubs in Amsterdam, is de logische vraag: waar ga je heen als bezoeker? We hebben wat onderzoek gedaan en Gigstarter artiesten gevonden die komen draaien op een paar van de leukste feesten tijdens deze hectische week. Voor elke ADE-dag hebben we een evenement uitgelicht die je zeker moet bezoeken. Het eerste advies van het Gigstarter-team: vergeet niet om een paar uur te slapen tussendoor.

Woensdag 17 oktober - Een avond vol EDM talent

Tijd: 22:00 - 04:30

We starten deze speciale week met de Nederlandse Gigstarter artiest Maryn die de Maxximize Label Night opent. Hij werkt al een tijdje aan nieuwe muziek in de studio en die nummers zullen hun debuut krijgen tijdens de nacht! Verwacht een hoop EDM (Electronic Dance Music) nummers tijdens deze avond met de eigenaar van het Maxximize label, Blasterjaxx, als absolute hoofdact. Een perfecte manier om jouw ADE week te startten in één van de populairste clubs in Amsterdam: Club NYX.Maryn op het the talent stage van Nieuwe Helden

Donderdag 18 oktober - Een nacht vol disco in Disco Dolly

Tijd: 23:00 - 06:00

Dus je hebt je eerste ADE-nacht overleefd en de EDM-tracks klinken nog vers in je geheugen. Maar vandaag is het tijd voor opwindende disco op de dansvloer. In de beruchte club Disco Dolly staat Gigstarter artiest HUGS de nummers te draaien die je eigenlijk in jouw Spotify-lijst wilt hebben, maar nooit kan vinden. Legendes van de scene, Prins Thomas en DAVID VUNK, maken de line-up compleet en laten je dansen tot vrijdagochtend.David Vunk met een opzwepende set tijdens ADE 2017, we krijgen hierdoor nog meer zin in 18 oktober!

Vrijdag 19 oktober - Begin je weekend met Gigstarter Afterwork!

Tijd: 18:00 - 22:00

We hebben de getalenteerde Gigstarter DJ's Joe Bailar, de Belgische DJ Odssey en DJ of the Year Mike Gerritsen uitgenodigd om te komen draaien tijdens ons event in de Disco Dolly. Na dit memorabele feest ben je klaar om de nacht in te gaan!Joe Bailar gaat zijn DJ set combineren met een live trompet, kom het bekijken op onze Afterwork!

Zaterdag 20 oktober - Rave op een Boat

Tijd: 14:00 - 19:00

Wil je al het water in Amsterdam combineren met een goed feestje? Na het enorme succes van het uitverkochte bootfeest van vorig jaar, keert Kryder terug met een groter schip (capaciteit: 600 man!) en met een geweldige line-up van DJ's. Gigstarter DJ Savio Damiano zal er ook zijn!Publiekstrekker op het bootfeest, Benny Benassi, draait hier op Tomorrowland 2018

Zondag 21 oktober - Omgaan met de ADE kater

Tijd: 12:00 - 23:00

De laatste dag van ADE. Gefeliciteerd, je hebt het bijna overleefd. De beste manier om de kloppende kater te verwerken is om jezelf te verwennen met fijne muziek, lekker eten en ambachtelijke bieren tijdens dit evenement op de enorme NDSM-werf. De middag is perfect voor een wandeling langs de tientallen kraampjes van Discogs voor alle Crate Diggers en liefhebbers van vinyl. Verwen je lichaam in de bubbelbaden of sauna, hang rond bij een open haard en breng je kind naar de speelhal. Live bands en DJ's zullen de sfeer brengen en als klap op de vuurpijl is het gratis toegang - tot ziens bij de ADE Hangover!Verwacht swingende acts als Mungo Bungo op ADE hangover

We hopen je tijdens ADE te zien op een van deze evenementen. Wil je jouw eigen feest organiseren met DJ's? Neem een kijkje op het platform voor het boeken van live muziek: Gigstarter!

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: Djs, 2018, gigstarter, ADE