Finalisten van de Gigstarter Artist of the Year final 2019

By Het Gigstarter Team

We nodigen je graag uit voor de Gigstarter Artist of the Year finale 2019 in Amsterdam! Meer dan 300 internationale acts namen deel aan de competitie en de drie geselecteerde finalisten treden 13 december op in de Melkweg, Amsterdam. De Gigstarter DJ van het jaar Savio Damiano zal deze avond ook optreden. Het is tijd om de finalisten voor te stellen!

Jade PraiZE (NL)

Een authentieke singer-songwriter die je niet snel vergeet, dat is Jade PraiZe. De Haarlemse artiest met Engelse roots pakt haar publiek in met haar goede nummers en bijzondere charme op het podium. Momenteel tourt ze met haar akoestische gitaar door heel Nederland met de Popronde, en ze bekroont deze tour met een optreden tijdens de Gigstarter Artist of the Year finale!



Jade PraiZE - Round[2]

The Happy Suspended (BE)

Maak je gewrichten soepel, strik je veters lekker strak en warm die stembanden op; hier komt The Happy Suspended! Deze Belgische 4thwave ska-band bestaat uit een aantrekkelijke groep muzikanten die je meenemen op een ska-reis door Punkland, Happyvalley, the Mountain of Jazz, Swingfield, Suspendedalley en Thrashlane tot je voeten paars zijn en je hartslag hoog.



The Happy Suspended live op de Gentse Feesten 2019

GARDEN (UK)

GARDEN is een opwindende indie rock band afkomstig uit Northampton. Geïnspireerd door acts als Pearl Jam en Wolf Alice bracht de band hun eerste EP - City People Are Weird - in 2017 uit en komt de tweede EP aan het einde van dit jaar. Het is de eerste Britse finalist ooit, dus geef deze talentvolle rockers een warm welkom in de Melkweg!



GARDEN - Sad Smile Acoustic

Gigstarter DJ of the Year: Savio Damiano (NL)

De Nederlandse DJ Savio Damiano is de Gigstarter DJ of the Year! Hij zal tijdens de finale een explosieve mix van oude en moderne stijlen draaien, wat resulteert in een energiek en verfrissende DJ-set! We kunnen niet wachten om Savio Damiano in de DJ-booth te zien.



Mix van Savio Damiano

Wil je genieten van een avond vol live muziek en Gigstarters verjaardag (al 7 jaar!) bieren? Kom naar de Artist of the Year-finale, 13 december in de Melkweg in Amsterdam.

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: melkweg, finalisten, finale, artist2019