De artiestenprofielen in een nieuw jasje

Door Tom op 04-05-2017

Het werd tijd om het artiestenprofiel bij Gigstarter in een nieuwer jasje te stoppen. Destijds is het profiel met veel noeste arbeid ontworpen door medeoprichter Julio. Omdat dit ontwerp al vier jaar oud was en veel artiesten erom vroegen zijn we aan de slag gegaan met een nieuw design. En die staat nu online!

Voor de geschiedenisboeken en om je geheugen te verfrissen, het oude profiel:

kiki

Het nieuwe profiel

Onze designer Hugo heeft afgelopen tijd veel energie gestopt in het vernieuwen van het profiel. Deze nieuwe look mogen we hierbij presenteren en is nu overal op het platform terug te vinden. Great job Hugo (hij is Engelsman)!

kikinieuw

Ook zijn we benieuwd naar jullie mening over het design, dus laat het in de reacties of per mail (info@gigstarter.nl) weten. Ben je zelf een artiest en ingeschreven op ons platform? Bekijk dan jouw nieuwe profiel op Gigstarter. Omdat we altijd in ontwikkeling zijn is de volgende stap om te werken met nieuwe kleuren voor op het profiel en de rest van de website, daar is ook alle feedback voor welkom. We hebben in ieder geval extra veel zin in de zomer met onze nieuwe zomerjas!

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: nieuw profiel, gigstarter, design, artiesten