Boek live muziek voor St. Patrick's Day

Door Het Gigstarter Team op 25-02-2019

Een feestdag die onlosmakelijk verbonden is met live muziek, daar houden wij van! St. Patricks Day is de nationale feestdag van Ierland die overal ter wereld wordt gevierd. De feestdag valt op 17 maart en men herdenkt hierbij de beschermheilige van het Ierland: Sint-Patricius. Wil je ook een evenement organiseren met geweldige live muziek tijdens St. Patricks Day? Wij hebben een aantal artiesten van Gigstarter geselecteerd die jouw St. Patricks Day event onvergetelijk maken!

Bekijk alle artiesten die jij kan boeken op Gigstarter

The Assassenachs

Bij de Ierse folkmuziek hoort veel energie en originele instrumenten. The Assassenachs bezitten dit als geen ander en de groep, bestaande uit twee Schotten en een Groninger, is een veelzijdige en aanpasbare act die op elk soort evenement een Iers/Schotse sfeer kan neerzetten. Maak er een speciale St. Patricks Day van met The Assassenachs!

The Assassenachs - Navigator (Live)

Andrew Reynolds

Ierland is ook het land van de talentvolle singer-songwriters: van Damien Rice tot aan Ed Sheeran. De Ierse Andrew Reynolds past ook in deze rijke traditie, en tijdens optredens wisselt hij bekende covers af met eigen werk. Ideaal voor intieme settings als huiskamers maar ook voor grotere podia tijdens St. Patrick's Day.

Andrew Reynolds - Angel (Live)

Itchy Fingers

In deze lijst mogen de Itchy Fingers niet ontbreken! Dit Schotse/Ierse muziekduo bestaat uit twee virtuoze multi-instrumentalisten die zowel luister- als achtergrondoptredens kunnen verzorgen. Hun repertoire omvat het gehele spectrum van de Keltische muziek; van melancholische ballades tot uptempo opzwepende danstunes, die mensen vaak associëren met de muziek die ze uit de Ierse pubs herkennen.

Itchy Fingers - Arthur McBride

Bekijk hier alle artiesten die jij kan boeken op Gigstarter

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: live muziek, gigstarter, stpatricksday