Boek live muziek voor Koningsdag

Door Het Gigstarter Team op 25-03-2019

Een feestdag die in Nederland groots wordt gevierd; de verjaardag van onze koning! Maak Koningsdag nog specialer en boek live muziek voor uw evenement via Gigstarter. Wij hebben enkele Gigstarter artiesten uitgelicht die graag komen spelen op jouw Koningsdag evenement.

Bekijk alle artiesten die jij kan boeken op Gigstarter

Zwoel.

Coverbands worden veel geboekt tijdens Koningsdag. De band Zwoel. uit Nijmegen is een perfect voorbeeld van een veelzijdige coverband met een passende zanger of zangeres voor elke gelegenheid, ook voor uw Koningsdag. Hun invloeden gaan terug tot de jaren ‘50 en lopen door tot de alledaagse pop en rock muziek. Bekijk hun profiel snel op Gigstarter.

Paul Verschuur

Vier je Koningsdag met een kleinschalig en intiem evenement? Dan kan singer-songwriter Paul Verschuur wellicht zorgen voor de unieke sfeer die je zoekt bij dit evenement. Met zijn Nederlandse muziek brengt hij zijn persoonlijke verhalen met speels gemak over op het publiek. Na jarenlang in bands te hebben gespeeld is Paul een nieuwe weg ingeslagen; hij is een solocarrière begonnen.

DJ Triplets

Bent u van plan om een spetterend evenement te organiseren en bent u op zoek naar een DJ act? Dan mag de eeneiige drieling van DJ Triplets niet ontbreken. Zij willen hun publiek entertainen, inspireren en motiveren met hun dance beats. Met deze mannen sta je niet stil tijdens Koningsdag!

Bekijk alle artiesten die jij kan boeken op Gigstarter

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: live muziek, koningsdag, gigstarter