Boek live muziek voor jouw Valentijnsdag

Door Het Gigstarter Team op 28-01-2019

Het is bijna tijd voor de meest romantische dag van het jaar, Valentijnsdag! Wil je jouw geliefde verassen met live muziek? Of misschien een feest organiseren en ben zoek je naar een passende artiest? Gigstarter heeft de database waar naar jij zoekt. Wij hebben een aantal artiesten geselecteerd die jouw Valentijnsdag veranderen in een verrassende en spannende dag!

Bekijk alle artiesten die jij kan boeken op Gigstarter

Bobbie Wall

Met twee EP's op zak en meerdere optredens in Amerika weet Bobbie Wall hoe ze een publiek moet vermaken. Met haar populaire huiskamertour heeft Bobbie Wall laten zien in de meest intieme settings te kunnen spelen, ideaal voor jouw Valentijns evenement. Houdt jouw geliefde van country? Bekijk dan snel het profiel van deze talentvolle artiest op Gigstarter!

Bobby Wall - I Am

Violiste Lonne Pondman

Een van de meest romantische instrumenten is toch wel de viool. Violiste Lonne Pondman is afgestudeerd op het conservatorium en weet precies hoe ze elke situatie het beste kan aanpakken met dit instrument, je kan haar zowel solo boeken als in grotere formaties. Lonne kan jouw Valentijnsdag onvergetelijk maken!

Violiste Lonne Pondman - W A Mozart Rondo from Serenade no 7 in D major K 250

Philip & Timo Jordanov

Het jonge gitaarduo Philip en Timo Jordanov speelt virtuoos op elke gelegenheid. Zij hebben een zeer uitgebreid repertoire waardoor zij perfect zijn voor jouw Valentijnsdag. Met hun virtuoze instrumentale gitaarmuziek houden ze ieder publiek geboeid. Van dit gitaarspel krijg je het automatisch warm!

Philip & Timo Jordanov - Fly me to the Moon

Bekijk hier alle artiesten die jij kan boeken op Gigstarter

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: valentijnsdag, muziek, gigstarter