Artiesten muziek

Door Het Gigstarter Team op 08-03-2018

Als artiest wil je muziek maken. Bij Gigstarter vergroot je jouw kans op meer optredens door heel het land. Schrijf je gratis in op Gigstarter, de grootste marktplaats voor live muziek van de Benelux. Boekingen en potentiele gigs komen binnen doordat opdrachtgevers jouw profiel zien op het platform. Dit contact met de opdrachtgevers zorgt ervoor dat jij vaker geboekt kan worden via Gigstarter.

Meld je nu gratis aan op Gigstarter

Fotogigstarter

Artiesten boeken via Gigstarter

Via Gigstarter regel je heel eenvoudig zelf jouw boekingen. Je maakt een profiel aan op het platform waarop per maand honderden boekers kijken of er een geschikte act is voor hun event. Door een compleet profiel te hebben word je gemakkelijker gevonden door de opdrachtgevers.

Muziek boeken via Gigstarter

Alle genre's en alle stijlen zijn aanwezig op het platform. Als je op muziek zoekt kom je aan bij de gewenste muzikanten van Gigstarter. Tegenwoordig kan jij als artiest heel veel zelf. Van je promotiemateriaal maken tot aan je band samenstellen. Maar vanaf nu dus ook je optredens online regelen. Bij Gigstarter vragen we geen commissie voor optredens en is het gratis om een profiel te maken.

onlinewebsite

Artiesten die muziek maken door heel het land

Via Gigstarter ben je gemakkelijk te vinden voor allerlei soorten boekers en opdrachtgevers. Ons online boekingssysteem is populair bij o.a. programmeurs, particulieren en bedrijven door heel het land. Plaats dus jouw profiel op het platform en kom in contact met deze partijen die meer live muziek op hun event willen hebben. Gigstarter is er voor jou als artiest dus schrijf je in.

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: gigstarter, nederland, muziek, artiesten