ACES rockband wint de Gigstarter Artiest v/h Jaar finale 2016

Door Tom op 12-11-2016

Op vrijdag 11 november is ACES rockband verkozen tot de Gigstarter Artiest v/h Jaar 2016. Het nieuws werd bekend na een spannende finale in de Sugarfactory waar alle drie de finalisten optraden. Een jaar lang mag ACES rockband zich de populairste act van het unieke muzikanten-platform Gigstarter noemen.

De finale

De finalisten waren jazzartiest Farah Day, rockband A.C.E.S. en singer-songwriter Martin van de Vrugt. Na de optredens koos de deskundige jury Tom Engelshoven (OOR), Niels Helder (Songflow) en André Wit (IndieXL) unaniem voor ACES rockband. A.C.E.S. Rockband werd verkozen tot winnaar omdat de rockers als beste de vonk over wisten te brengen bij het publiek.

Op het muzikanten-platform Gigstarter staan meer dan 1200 talentvolle Nederlandse acts ingeschreven. Van rock bands tot aan singer-songwriters en van klassieke ensembles tot aan dj’s. Om de meest populaire artiesten van het platform uit te lichten aan de rest van Nederland organiseert Gigstarter jaarlijks de Artiest v/h Jaar wedstrijd.

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: Artiest2016, Finale, ACES rockband, Sugarfactory