Gigstarter op de Accenture Innovation Awards

Door Paul op 30-08-2016

Gigstarter maakt het inhuren van muzikanten toegankelijk voor een breed publiek en geeft muzikanten de online software om zichzelf slimmer te managen. Geef live muziek een stem en help ons met het verkrijgen van de accenture innovation award. Je kan drie keer je stem op Gigstarter uitbrengen op https://innovation-awards.nl/concept/gigstarter-nl/

Gigstarter is sinds 2012 hard bezig met het realiseren van een open en transparant platform voor live muziek. In 2013 lanceerden wij ons initiatief officieel en vandaag de dag kan via de homepage iedereen die op zoek is naar een band, dj of soloartiest uit ons aanbod van meer dan 1100 artiesten vinden wat hij of zij zoekt. Met 200 offerteaanvragen per maand zijn we officieel de grootste marktplaats voor live muziek in Nederland.

Live optreden van Bop This tijdens de lancering in 2013 in cafe Cox, Amsterdam.

We werken met vier man full-time aan ons drempel verlagende initiatief en met trots kan ik vertellen dat we eind september uitbreiden naar Spanje. De uitwisseling van talent in Europa zal niet meer lang op zich laten wachten! Alles is op duurzame wijze verricht zonder dat we artiest of opdrachtgever belasten. Via Gigstarter boek je namelijk artiesten zonder daar commissie over te betalen.

Als je een mooi idee hebt waar men geld in ziet zijn er altijd mensen die je gaan kopiëren. Daarom is het belangrijk voor ons om media aandacht te krijgen en erkenning van verschillende 'autoriteiten' te verkrijgen. Je kunt ons onwijs helpen met jou stem voor de innovation awards. Het kost nog geen minuut en kan hier: https://innovation-awards.nl/concept/gigstarter-nl/

Je kan stemmen met Facebook, Twitter & LinkedIn, daardoor kan je in totaal 3 keer stemmen.

Onwijs bedankt voor jou steun!!

Minder gedoe. Meer muziek.

Paul
Namens ons team en onze groeiende artiesten gemeenschap.

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: Accenture, Innovation Awards, Winnen, Publieksprijs