Live muziek op het Mobile World Congress Barcelona (MWC)

Door Paul op 25-02-2017

Gigstarter is aanwezig op het Mobile World Congress in Barcelona. Samen met een delegatie innovatieve Nederlandse bedrijven mag Gigstarter op het Holland High Tech Paviljoen haar land vertegenwoordigen.

Het mobiele technologie congress dat jaarlijk 100 duizend mensen trekt, vindt dit jaar van maandag 27 februari t/m donderdag 2 maart plaats in Barcelona. Het MWC gaat in essentie over mobiele operatoren en alles daaromheen, van content, IT en management tot aan communities, de nieuwste hardware en gadgets.

Live Muziek Barcelona

Gigstarter zal het MWC een live muziek element geven en de bezoekers bekend maken met de Nederlandse innovatie op het gebied van online boekingssystemen en in the cloud doe-het-zelf management. Als platform zien we een trendverschuiving van desktop boekingen naar tablet en mobiele boekingen. Een interessant gegeven voor een mobiel congress! Bovendien is het MWC voor Gigstarter - als enig online Europees live muziek platform - een mooie kans om onze zichtbaarheid in Europa aanzienlijk te vergroten.

MadridLanceringGigstarter Lancering van Gigstarter.es medio 2016, Madrid

Ontmoet Gigstarter

Ben je in de buurt? We ontmoeten je graag bij het Holland High Tech Paviljoen of kom naar onze officiële presentatie tijdens het MWC. Deze vindt dinsdag 28 februari plaats op het Holland High Tech Paviljoen in hal 6, booth 6M8, om 13:15 uur. Adres: Fira Gran Via, Av. Joan Carles I 64, 08908 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona (Metro: Fira).

Minder gedoe. Meer muziek.

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: live, mobile, mwc, holland paviljoen, startup, innovatie, europa, trends, pitches, bezoeken, muziek, platform