Boek gemakkelijk een live band voor jouw bedrijfsfeest via Gigstarter. Een muzikale band huren kan een ideale optie zijn om het bedrijfsfeest kleur te geven. Er zijn vele vormen van feesten voor het bedrijf denkbaar: zo zijn er de borrel, het bedrijfsfeest of een VrijMiBo. Elk van deze gelegenheden kunnen om een andere band vragen om er een geslaagd feest van te maken. Organiseer jouw bedrijfsfeest met de muziek die jullie als bedrijf willen. Ook kan je een oproep plaatsen voor jouw bedrijfsfeest op de site van Gigstarter, waardoor Gigstarter de juiste band voor jouw bedrijfsfeest zoekt.

Bekijk het aanbod

Live muziek op de borrel

Bij een borrel kan je gemakkelijk een band boeken. Een borrel is de plek waar live muziek op zijn plaats is maar niet alom aanwezig hoeft te zijn. Netwerken en contact leggen is namelijk ook een groot deel van de ervaring van een borrel. Een jazz band via Gigstarter kan de juiste sfeer neerzetten door een muzikaal maar beheerst optreden te geven bij uw bedrijfsfeest. De artiesten zijn heel flexibel en kunnen in samenwerking met de boeker afspreken wat gewenst is op het specifieke feest.

Plaats een oproep!

Gigstarter evenement

Band voor de Vrijmibo inhuren

Voor de vrijmibo is een band huren een hele goede toevoeging aan het evenement. Omdat de vrijmibo de week afsluit en daarmee ook het weekend inluidt is er een feestelijke sfeer. Hier kunnen verschillende muziekstijlen op zijn plaats zijn, zo is er op Gigstarter een aanbod van funk bands tot aan bands die popmuziek maken. Met de artiesten kun je gemakkelijk via het chatsysteem afspraken maken over de speelduur en de voorkeuren tijdens het bedrijfsfeest.


Bekijk onze bands

Coverband op het Bedrijfsfeest

Elk bedrijf heeft wel eens iets te vieren en dan is het bedrijfsfeest de aangewezen gelegenheid om dit als bedrijf in te vullen. Een feest waar nog lang over gesproken wordt binnen het bedrijf. Op een bedrijfsfeest is het boeken van een coverband een garantie voor succes op het feest. Bekende nummers zorgen ervoor dat de het een bruisend feest wordt vol herkenbare nummers. Boek een coverband voor jouw bedrijfsfeest op de onderstaande link.

Bekijk alle coverbands!