Wat zijn de kosten van een band? Op Gigstarter kunt u bands huren vanaf €50,-. De kosten van het huren van een band kan erg variëren, op Gigstarter heeft een band zelf in de hand hoe veel ze vragen. De kosten worden duidelijk aangegeven op het profiel van de band en het is belangrijk dat er goed contact is tussen de opdrachtgever en de band. Dat kan via Gigstarter, waar je het contact met de bands zelf in de hand hebt! Bekijk hier het ruime aanbod aan het huren van bands.

Bekijk!

De kosten van een band worden gebaseerd op verschillende dingen. De band heeft natuurlijk reiskosten. Daarnaast heeft een band vaak een eigen geluidsinstallatie en kost het een band veel tijd om voor te bereiden. Bands spelen natuurlijk live, dus er moet ook een soundcheck gedaan worden wanneer ze door u gehuurd worden.

Een band huren via Gigstarter

Als de kosten van een band huren duidelijk zijn kunt u een oproep plaatsen op Gigstarter. U kunt hier verschillende dingen invullen waaronder uw budget om zo een band te huren. Gigstarter zoekt dan een geschikte band die past bij uw budget. Er zijn geen kosten aan verbonden om een oproep voor een band huren te plaatsen op Gigstarter. Het plaatsen van een oproep is gratis!

Oproep plaatsen!

Gigstarter evenement

Geen succes? Plaats een oproep om een band te huren!

De oproep op Gigstarter is de snelste manier om een band te vinden. Daarnaast is het ook snel duidelijk wat de kosten precies zijn. De bands geven in de meeste gevallen binnen 24 uur aan of ze beschikbaar zijn. Zoekt u een band maar bent u niet zeker over de kosten van de band? U kunt ze ook altijd persoonlijk een aanvraag sturen om hen zo te huren. Denk er wel om dat u met een oproep meerdere bands tegelijk aanspreekt. Plaats nu een oproep op Gigstarter!

Oproep plaatsen