Zorita

  • Band   /   Amsterdam
  • #Wereldmuziek #Pop #Folk
  • Klinkt als Tom Waits, Leonard Cohen, Manu Chao, Gogol Bordello, Jacques Brel, Paul Simon, Lhasa de Sela, Calexico, Old Crow Medicine Show

Indicatie €1750

Stuur een persoonlijk bericht naar Zorita

Check beschikbaarheid
Zorita, Wereldmuziek, Pop, Folk band

Zorita is een ranzige, rijkelijk riekende ratjetoe. Boordevol oorstrelende boheemse klanken van een eclectisch stel instrumenten; van accordeon tot trompetten en viool. Voeg hier vervolgens enkele basisingrediënten aan toe, zoals bas, drums, gitaren en de schurende stem van frontman Carlos Zorita Diaz en laat dit even doorkoken. Er ontstaat een compleet nieuwe smaak en een geheel eigen geluid. Zorita roert Pop, Zuid-Amerikaanse, Mediterrane, en Folk-invloeden zorgvuldig door elkaar, om je hierna in een uitbundige feeststemming te brengen met een snufje melancholie. Zelf bestempelt deze achtkoppige band hun verzameling instrumenten, stijlen en karakters als 'Musica Vagabunda'.

Muziek

Don't forget to Breathe

Until We Die

Dance me to the End of Love

Reviews

Boek Zorita en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Zorita, Wereldmuziek, Pop, Folk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Joost

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Zorita

Zorita is een band uit Amsterdam. Zorita speelt muziek in de genres Folk, Pop & Wereldmuziek. Zorita heeft sinds de inschrijving op 30/03/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Zorita klinkt als: Tom Waits, Leonard Cohen, Manu Chao, Gogol Bordello, Jacques Brel, Paul Simon, Lhasa de Sela, Calexico, Old Crow Medicine Show. Het repertoire van Zorita bestaat uit covers en eigen werk.

Zorita hanteert een richtprijs van €1750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.